personal coaching voor (beginnende) ondernemers

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
From
€ 35,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

De coaching lessen zijn bedoeld voor iedereen die ondernemer is of wil worden. Jong en oud kan bij mij terecht, ervaren of onervaren. Net van school of klaar voor een carrièreswitch. Ben je al ondernemer en wil je de next step maken, laten we het bespreken en een plan maken.

Je leert alle voordelen en nadelen van het ondernemerschap, de keuzes waarvoor je komt te staan, de risico's en welke overwegingen je daarbij moet in acht nemen.

Ik kan vanuit een rijke ervaring aan de hand van voorbeelden de successen maar ook de mislukkingen delen. Wat is er nodig om het goed te doen en wat moet je nalaten.

Aan het einde van de lessen kun je op weg om je onderneming te starten of uit te breiden, volledig bewust van de do's en don'ts en risico's maar ook het plezier en de voordelen van het ondernemerschap.

We voeren vooral gesprekken om de lessen op maat te geven aan jou. Maar we verdiepen ons ook in de keuzes die er zijn bij het maken van de rechtsvorm, de werkzaamheden die je zelf wilt doen en wat je wilt uitbesteden.

De lessen onderscheiden zich door dat het geen saaie kost is uit een theorieboek. Vanuit de praktijk komen alle aspecten van het ondernemerschap aan de orde, zowel commercieel als relationeel. En er is alle ruimte voor vragen. De lessen zijn volledig interactief.

Na 4 lessen weet je genoeg om je keuzes te maken om te starten of uit te breiden, of om de stap juist niet te zetten als je er achter komt dat de risico's je te groot zijn.
Alle lessen worden online gegeven op afgesproken tijdstippen die we altijd kunnen verzetten. het is geen groepsles maar echt individueel op jou en jouw vragen gericht.

Graag begeleid ik je eventueel verder als er na deze lessen nog meer behoefte is bij het maken van keuzes. Ik kan dan ook een mentor zijn of commissaris.

Vind je de stap naar 4 lessen te groot, boek dan een vrijblijvende kennismakingsles!

Find out less

Offers

Online coaching ondernemers

Location type
Online
Educator
De Cuba & de Winter
Languages
Nederlands (Dutch)

ondernemers coaching: Kleine stappen of zevenmijlslaarzen

Duration
60 minutes
Frequency
4
Price
€ 190,00
Book now

kennismakingsessie

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
€ 35,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow