Sjaak

Sjaak

Send message

About me

Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Sjaak, geboren in 1959 en een leven vol ervaringen in het bedrijfsleven. Misschien wel de coach die u zoekt als (startend) ondernemer. Of als u al even bezig bent als ondernemer en u op een kruising staat met de keuze: links, rechts of rechtdoor, ik ben er geweest en help u graag.

Op dit moment woon ik met mijn vrouw deels op Aruba en deels in Nederland. Via teams of telefonisch zou ik graag als coach werkzaamheden verrichten waarin ik mijn kennis en kunde ten dienste kan stellen van bedrijven die daar behoefte aan hebben.

Jarenlang ben ik eerst als ondernemer en later als algemeen directeur van twee grote Rotterdamse bedrijven (100 mio omzet) initiatiefrijk en actiegericht bezig geweest. Ik heb bedrijven en stichtingen opgericht en toezicht gehouden bij weer andere bedrijven. In mijn laatste ervaring heb ik een bedrijf juist geholpen te downscalen toen het vol in de wind kwam te staan. Ook dat was een waardevolle ervaring.

Klein gestart, uitgegroeid naar bijzondere functies en mooie ervaringen in mijn rugzak. Maar nog vol energie, kennis en kunde draag ik mijn opgedane kennis graag over als coach.

Ik ben empathisch waar het kan en duidelijk waar het moet.

Ik ben een mensen mens en verbindt dus graag. Met gevoeligheid voor verhoudingen en belangen kunnen creatieve oplossingen gevonden worden voor jouw bedrijf en jouw relaties met opdrachtgevers en eventueel personeel. Ik kan u helpen.

Maar ook als u net wilt starten als ZZPér of net een volgende stap wilt zetten naar personeel in dienst nemen, help ik u graag. Laten we contact hebben en goede tijdstippen afspreken.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

1971 – 1976 MAVO Christelijke Zuider MAVO in Rotterdam - Behaald
1976 – 1978 HAVO PA Kweekschool met den Bijbel in Rotterdam - Behaald
1992 – 1994 Rechten Erasmus Universiteit Rotterdam - Niet afgerond
2017 - 2018 Opleiding Mediation bij Mediation Educatie Centrum in Oude Leede Behaald

Experience

Net beëindigd Directeur Maasstad Regie Centrale als zelfstandig ondernemer tot 1 november 2022. Coaching en adviseur kleine zelfstandigen tot heden – Mediator 2017. September 2009 – 2018 Uitgever en producent Magazine Nieuwe Leiders

Oktober 2003 – 2017 Statutair Directeur RMC Rotterdam
Operationele verantwoordelijk voor RMC personenvervoer fusiebedrijf tussen RTC en RET

Oktober 2000 – 2016 Raad van Bestuur RTC Rotterdam
Directie voering algehele leiding over N.V. onder toezicht van RvC

Educator

De Cuba & de Winter

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow