Life en Loopbaancoaching

Course type
Coaching
Ages
30 - 50
From
€ 90,00
Levels
No experience needed

Voor wie is loopbaancoaching van meerwaarde?

Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd? Ben je ziek geweest of is je baan komen te vervallen? Of je hebt behoefte aan ontwikkeling, en net dat steuntje in de rug nodig.

Enkele vraagstukken in werk en privé waar ik je mee kan helpen:
- (Her)ontdekken van wat je wil
- (Her)inrichten van work-life balance
- Degradatie en baanverlies verwerken
- Eigenwaarde vergroten, staan voor wie je bent
- Efficient omgaan met werkdruk
- Omgaan met conflicten
- Omgaan met collega’s
- Hoe vind je een bedrijf dat bij je past.
- Ontdek wat coaching voor jou kan betekenen.

Dit 1 op 1 coachtraject bestaat uit een aantal onderdelen, in de intake overleggen we wat er nodig is, wat jij belangrijk vindt en je graag wil leren.

Zelfonderzoek
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? In deze fase gaan we lering trekken uit alles wat je al hebt gedaan. Het kennen van jezelf is een voorwaarde bij het zoeken naar werk, het ontwikkelen binnen je loopbaan en het vervullen van je ambities.

Oriëntatie
Wie je bent verbinden met wat je wil gaan doen. Welke beroepen ‘matchen’ met mijn kwaliteiten en wensen? Welke stappen moet ik nemen om het beroep dat ik heb gekozen te vinden?

Zichtbaarheid
Hier ben ik! Waar vind ik het werk dat bij mij past? Hoe bereid ik mijn sollicitatie voor? Verder gaan we in deze fase aan de slag met het opstellen van je cv en het inrichten van sociale media.

De eerste stap is kennismaken. In de intake stemmen we de werkwijze af en verkennen we je coachvraag. Wat zou je willen dat er anders ging? Wat zou je willen bereiken, bij iedereen ligt de behoefte anders. Een coaching met mij is persoonlijk en maatwerk.

Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen. In ons contact overleggen we waar dit voor jou is: buiten in de natuur, aan de keukentafel of in een rustige trainingsruimte.

Het resultaat?
Door de coaching krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken. Keuzes die voor jou werken en bij je passen.

Neem contact met mij op en leg je vraag voor.

Find out less

Offers

Loopbaancoaching in Capelle aan den IJssel

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Capelle aan den IJssel
Languages
Nederlands (Dutch)

1 sessie

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €90.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow