Renee

Renee

verified
Send message

About me

Als 3-jarige ben ik mijn vader verloren aan leukemie. Mijn moeder en ik bleven samen achter. Op mijn 15de werd mijn moeder ernstig ziek, en vroeg ik mij af of ik wees zou worden, gelukkig werd ze beter. Elk gezin maakt dingen mee, dit was het onze.

Ik heb hiervan geleerd dat je je eigen dag kan maken en breken. “Maak er wat van!” Dit hoorde ik in mijn loopbaan ook terug doordat ik steeds in functies aan de slag ging waarbij het takenpakket nog onduidelijk was, maar er wel een hoofddoel was. En natuurlijk accepteerde ik dit, het was immers mijn tweede natuur. Ik werd steeds uitgedaagd resultaten te halen en zelf de weg ernaartoe te ontdekken. Ik moest continue testen wat wel werkt en wat niet werkt.

“…doen is wat ik deed, reflecteren, bijsturen en weer doen…”

Het dubbele is dat, door alles wat ik meemaakte, ik allerlei eigenschappen ben gaan ontwikkelen die mij enorm hebben geholpen in mijn loopbaan. Zo droeg ik al jong verantwoording, wat resulteerde in verschillende leidinggevende posities.

Ook moest er veel gebeuren in weinig tijd, zowel tijdens het ziekbed van mijn vader, als in mijn verdere jeugd. Mijn kernwaarden vastberadenheid, leergierigheid, efficiëntie en het kijken naar mogelijkheden zijn hier gevormd.

Dit soort inzichten gun ik jou ook! Mijn missie: zoveel mogelijk mensen helpen om alles uit hun leven te halen! Alles wat je meemaakt vormt je. Als het tijd is om een nieuwe richting te kiezen…, waarom zou je dat dan niet doen? Ik geloof er echt in dat Jij alles in je hebt en alles kan leren, om datgene van je leven te maken, waar Jij (weer)blij van wordt.

Sinds 2014 heb ik al heel wat mensen heb mogen begeleiden met hun vraagstuk. Vaak is er stress, onrust en kan je niet goed doorgronden waar het probleem ligt. Door het stellen van de juiste vragen breng ik je bewustwording, overzicht en focus op wat je echt wil. Je kunt je keuzes makkelijker maken, je tijd goed besteden, en meer uit je leven halen.
Daar word ik dan ook weer blij van!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Changemanagement, Mediation, NLP Coach, Loopbaancoaching, Levenscoaching

Experience

Sinds 2014 help ik mensen met vraagstukken rondom loopbaanvraagstukken.
Bij elk traject dat ik begeleid, maak ik gebruik van beproefde methodieken. Denk hierbij aan neurolinguïstisch programmeren (NLP), Systemisch werk, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht werken.

Educator

Diepenbrock Coaching

Teacher availability

arrow

Map