Systemic Coach & Psychologische Begeleiding

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
From
€ 54,45
Levels
Beginner, Medior, Experienced

Hoe krijg je je leven weer in beweging? Hoe ga je met de stroom mee in plaats van er tegenin te zwemmen? Als je leven stroomt kun je je ware potentie benutten. En krijg je te gevoel dat je leven zich spontaan en vanzelf ontrolt.

Mensen zijn gemaakt om te floreren. Maar mentale of emotionele belemmeringen, zoals schaamte, onzekerheid, kritische gedachten of angst, kunnen dit ons verhinderen.

De meeste van deze belemmeringen worden veroorzaakt door onderliggende patronen. Deze onbewuste patronen vinden hun oorsprong in de kinderjaren. Zonder dat je het beseft, sturen deze patronen jouw manier van denken en handelen. Hierdoor krijg jij steeds met stagnaties te maken.

Inzicht krijgen in deze belemmerende patronen en overtuigingen, is de eerste stap om jezelf van hiervan te bevrijden en je leven in beweging te zetten.

Het Systemisch coachen is de ultieme manier om de bron van de onbewuste patronen te identificeren en te doorbreken. Dit stelt je in staat om jezelf van belemmerende overtuigingen en angsten te bevrijden. Om zo vanuit je ware zelf te leven, en op het gebied van je werk en relaties je maximale potentie te benutten.

Bij het systemisch coachen kijken we naar het ontstaan van de patronen en belemmerende gedachten. Wat is jouw plek en rol in je familie of op het werk en hoe is dat zo ontstaan? Die inzichten leiden tot verandering in patronen waardoor je leven weer in een flow komt.

In mijn sessies kijken we samen naar:

• Wie je bent; met welke contexten, netwerken en systemen heb jij te maken? Hoe kan jij geluk en voldoening vinden in je dagelijks leven? Wat kun je loslaten om in verbinding te staan met je sprankelend zelf?
• Wat zijn de oorzaken van jouw belemmerende patronen en problemen?
• Welke onbewuste patronen belemmeren jouw groei?
• Wat kunnen we eraan doen om jou in de juiste plek te zetten zodat je leven in beweging kan komen (in de flow)?
• Waar hebben jouw kinderen last van? Wat hebben zij nodig om zich in een veilige omgeving te ontplooien?

De lengte van het traject hangt van jouw vraag af en de problemen waar jij tegenaan loopt. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we in kaart welk traject bij jou past. Afhankelijk van jouw vraag kiezen we uit een traject van 5 of 10 sessies. In de vervolgsessies behandelen we iedere keer een ander aspect zodat de patronen en belemmeringen langzamerhand doorbroken worden.

Aan het einde van het traject sta je in verbinding met jouw unieke talenten, verlangens en innerlijke kracht. Jij hebt een beter beeld van de patronen die jouw persoonlijke groei belemmeren, en je staat krachtiger en authentieker in het leven. Je zult dan merken dat het leven een stuk makkelijker gaat. Dat het leven zich spontaan en vanzelf ontrolt.

Wat mijn sessies uniek maken zijn:
- De verscheidenheid van methodes die ik gebruik (Psychologie, Systemisch werken, en Enneagram van Transformatie)
- De inzichten die ik verworven heb door in verschillende landen gewerkt te hebben.
- Mijn intuïtieve benadering om aan te voelen welke methodes het meest bij jou aansluiten om de wortels van belemmeringen aan te pakken.

Voor de locatie van de sessies ben ik flexibel. Mijn voorkeur gaat naar wandelen in de natuur, tenzij er bepaalde oefeningen, meditaties of diepgaande onderzoeken plaats zullen vinden. Mijn praktijk heb ik aan huis in Amsterdam waar ik je graag ontvang, maar ik ben ook bereid om in Utrecht, Rotterdam of Hoofddorp af te spreken. Als wij buiten Amsterdam afspreken, worden er reiskosten in rekening gebracht.

Tarieven: 65 euro per uur (incl. Btw per uur).
Voor studenten: 45 euro per uur (incl. Btw per uur)
Kennismakingsgesprek: 50 euro (incl. Btw per uur)

Find out less

Offers

Coaching omgeving randstad

Location type
At the students home
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Student

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 54,45
Book now

Normaal tarief

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 78,65
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow