Nikita

Nikita

verified
Send message

About me

Ik ben Nikita Shahbazi (1976). Ik ben psychologe, danser, en systemisch begeleider. Mijn missie is het leven van mensen of organisaties die vastlopen in beweging te brengen. Daarom heb ik IMOVE Foundation opgezet en heb ik mij via IMOVE jarenlang met dansen en lichaamsgerichte verwerking van trauma bezig gehouden. Alle emoties die we ervaren hebben als het gevolg van trauma, verlies en stressvolle gebeurtenissen zitten in ons lijf opgeslagen.

Deze opgeslagen herinneringen oefenen hun invloed uit op de mind. Daarom heb ik de Masteropleiding psychologie afgerond (Universiteit van Amsterdam) en de opleiding ‘Mindfulness (MBSR)’ en ‘Zelf-Compassie’ gedaan. Ik zocht echter naar andere manieren om persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen te realiseren. Vandaar dat ik ‘Systemisch Coachen’ bij Bert Hellinger en ‘Enneagram van Transformatie’ (Leela Foundation) heb gevolgd. Op dit moment verdiep ik mij ook in the ‘Gene Keys’.

Ik heb een brede diverse achtergrond in kunst en lichaamsgerichte benaderingen en heb jarenlang met verschillende groepen, kinderen, vrouwen, maatschappelijke hulpverleners en kinderen gewerkt.

Een van de onderwerpen die mij altijd gefascineerd heeft, is het ontdekken van je plek, op persoonlijk en professioneel niveau. Het vinden van je plek, inzicht krijgen in je belemmerende patronen, talenten en potenties geeft je rust en houvast in het leven. Het helpt jou om inzicht te krijgen in wie jij bent, wat je potenties zijn en hoe je dysfunctionele onbewuste patronen kunt transformeren. Mijn passie is mensen in staat te stellen levendig hun eigen weg te volgen, authentiek te zijn en een bevredigend leven te leiden.

Door mijn achtergrond, profiel en inzichten zijn mijn manier van handelen en benadering zeer geschikt voor anderstaligen en met name anderstalige vrouwen en expats. Ook voor kinderen of vrouwen die hun draai in het hun nieuwe woon land willen ontdekken. Ik ben erg goed in contact maken met kinderen en het herkennen van hun emotionele behoeftes.

Find out less

Education & Experience

arrow
Education

Master's in Psychology, Systemic Work, Enneagram of Transformation, Mindfulness (MBSR), Mindfulness & Self Compassion, 5rhythms spaceholoer.

Experience

Ik hen jarenlang ervaring met lichaamsgerichte behandeling en verwerking van trauma en heb een brede diverse achtergrond in kunst en lichaamsgerichte benaderingen en heb jarenlang met verschillende groepen, kinderen, vrouwen, maatschappelijke hulpverleners en kinderen gewerkt.

Teacher availability

arrow