Nikita

Nikita

verified
Send message

About me

Wij willen allemaal een leven creëren waarin wij ons helemaal kunnen ontplooien, om het beste uit onszelf te halen en onze potenties maximaal benutten. Soms lopen we vast, voelen we ons machteloos en kunnen we niet de juiste stappen ondernemen om volledig te kunnen functioneren. Innerlijke onrust, spanningen, angsten, en beperkende overtuigingen maken het moeilijk voor ons om de juiste stap te zetten. Veel van deze emotionele blokkades vormen hun oorsprong in stressvolle gebeurtenissen en in trauma’s in onze jeugd en zij beïnvloeden onze gedachten en gedragspatronen.

Mijn passie is om de veerkracht van mensen te vergroten, mensen in staat te stellen hun eigen weg te volgen, authentieke te zijn om een bevredigend leven te leiden.

Daarom heb ik psychologie gestudeerd en de opleiding Mindfulness (MBSR) en Mindfulness en Self-Compassion afgerond. Dit was echter voor mij niet voldoende. Ik bleef nieuwsgierig naar de manieren waarop ik mensen van emotionele en mentale belemmeringen en onbewuste patronen kon bevrijden. Daarom heb ik mij in het Systemisch Werken (Bert Hellinger) en Enneagram van Transformatie (Eli Jaxon-Bear) verdiept.

Ik heb een brede, diverse achtergrond in wetenschap, kunst en lichaamsgerichte benaderingen en heb heeft jarenlang met verschillende groepen van alle leeftijden gewerkt. Daarom kan ik snel mijn vinger op de zere plek leggen en de oorzaak van de emotionele en psychische klachten ontdekken.

Inzicht krijgen in en het ontdekken van de oorsprong van de emotionele problemen en mentale belemmeringen is de eerste stap van de bevrijding. Voorwaarde is je bereidheid om diep in jezelf te willen kijken om deze patronen te ontdekken en vervolgens op te geven.

Mijn sessies zijn bedoeld voor cliënten die willen werken aan :
- Persoonlijke groei.
- Carrière en loopbaan.
- Last hebben van angsten en depressie.
- Wonen in een andere land dan het land van hun herkomst en hun weg proberen te vinden.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Master's in Psychology, Systemic Work, Enneagram of Transformation, Mindfulness (MBSR), Mindfulness & Self Compassion, 5rhythms spaceholoer.

Experience

I have a broad and diverse background in science, arts, trauma release and body awareness practices and have worked with groups of all ages for several years.