Privé coaching passievol leven

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

In deze coaching sessies leer ik jou voluit leven volgens jouw unieke blauwdruk!

Iedereen wordt geboren met unieke talenten en eigenschappen. Gaves die de wereld (juist nu!) hard nodig heeft. Vaak zijn we door de omstandigheden (opvoeding, onderwijs, invloed van de omgeving) in een leven en loopbaan beland die niet werkelijk bij ons past, waarin we niet onze talenten en passies kwijt kunnen.

Terwijl dat nou precies de bedoeling van het leven is: met passie, vanuit je hart, moeiteloos, jouw gaven aan de wereld geven. En ook: daar passend voor beloond worden.
Als je in de stroom van het leven gaat staan, je je weerstanden opgeeft en volledig gaat leven volgens jouw blauwdruk, dan leef je jouw bedoeling. Dan verloopt het leven moeiteloos. Dat wil niet zeggen dat er geen vervelende dingen meer gebeuren, maar je hoeft niet meer 'hard te werken' of aan situaties of mensen te trekken. Als het stroomt, en als jij mee stroomt met het leven, gaan de dingen vanzelf.

Ik help je graag bij dit proces.
Wat gaan we doen?

Eerst gaan we helder krijgen hoe jouw unieke blauwdruk eruit ziet, welke talenten jij hebt, waar je passie ligt. Vervolgens kijken we welke beren er zich op de weg bevinden: weerstand, angst, meningen van buitenaf, etc. We kijken wat er nodig is om die te laten oplossen. Ten slotte help ik je nieuwe stappen te zetten, in de richting van jouw zielsverlangen.

Stapje voor stapje kom jij zo dichterbij het leven zoals dat voor jou bedoeld is.
We plannen 4 sessies in met een interval van 2 - 4 weken. Je krijgt 'huiswerk' mee, zodat het proces ook tussen de sessies in mooi door kan lopen.

Leef je aan het eind van die 4 sessies volledig jouw roeping? Niets is onmogelijk, maar waarschijnlijk is er wel even tijd voor nodig om een omslag te maken. Jij bepaalt het tempo van de lessen. En als je meer begeleiding nodig hebt, kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is.

Wat je situatie ook is, er zijn altijd stapjes of stappen die je kunt nemen. Ik fungeer als begeleider op deze unieke, innerlijke reis naar vrij en voluit leven, volgens jouw unieke blauwdruk!

Find out less

Offers

Blauwdruk 1 op 1 - online

Date/time
3/24/2023, 9:00 AM
Location type
Online
Educator
Soul Sounding - a magical inner journey
Languages
Nederlands (Dutch)

Blauwdruk 1 op 1

Duration
45 minutes
Frequency
4
Price
€ 333,00
Book now

kennismaking online

Duration
15 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

opvolg sessie

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
€ 75,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow