Marije

Marije

verified
Send message

About me

JOUW PURE ESSENTIE WIL ZICH UITDRUKKEN IN DE WERELD!

Na de kunstacademie en een lange loopbaan bij verschillende televisie-stations en -programma's als grafisch vormgever en editor, heb ik mij sinds 2020 volledig gericht op het werken met mensen en met mijn stem. Ik ben voice-over/stemacteur, (sound)healer, en coach ook al ruim 15 jaar mensen op het gebied van zelfbewustzijn en (spirituele) groei, individueel en in groepen.

Ik help je om van aangeleerde of aangenomen (beperkende) overtuigingen los te komen, zodat je voluit kunt leven volgens jouw ware natuur, jouw blauwdruk. Zodat je jouw unieke talenten kunt inzetten om de wereld zodoende een stukje mooier en beter te maken.

Dit doe ik middels 1-op-1 coaching (online of op lokatie/buiten in de natuur), workshops (online of op locatie) gericht op bijvoorbeeld stembevrijding, jouw klank als medicijn, basis healen met je handen, volg je hart/intuïtie, inleiding tot familie-opstellingen, en in de nabije toekomst wellicht ook korte cursussen rond deze thema's die online en in je eigen tijd te volgen zijn.

Wat ik wens is dat je:
- contact kunt maken met jouw essentie
- leiderschap kunt nemen over je eigen leven
- en vervolgens jouw ziel kunt uitdrukken in de wereld.
Want ik ben er van overtuigd dat dat is wat we als mensheid nodig hebben: ieders unieke talenten.

Doe je mee?

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

HBO Vrije Kunst (Artez Arnhem), Reiki I & II, Kundalini Reiki master, Quantum Touch, Quantum Allergy, Self Created Health, Reconnective Healing, Kundalini healing for Body & Soul, Jaaropleiding Systemisch werk/Familie-opstellingen.

Experience

De kennis en skills die ik in onderstaande opleidingen heb opgedaan praktiseer ik al ruim 15 jaar in sessies en workshops. En het leren stopt nooit; ik blijf me bekwamen en informatie opdoen, zodat ook ik blijf groeien.

Educator

Soul Sounding - a magical inner journey

Videos

arrow

Teacher availability

arrow