Online Lifestyle coaching - become the better you

Course type
Coaching
Ages
16 - 99
From
€ 45,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Loop jij vast in het opmaken van de balans tussen werk en prive? Mis je structuur in je leven? Twijfel je aan je huidige loopbaan? Dan ben je bij mij aan het goede adres en gaan we samen op zoek! Ik gebruik hiervoor een competentiegerichte methodiek met begeleiding op maat.

In de eerste sessie gaan we opzoek naar jouw coaching vraag, vervolgens stellen we samen een gericht coachingsplan op om in de volgende sessies te behandelen.

Timemanagement
Het gevoel dat we nergens tijd voor hebben. Of dat we altijd te weinig tijd hebben, kan tot stress lijden. En stress kan vele negatieve gevolgen hebben voor ons leven. Lees hieronder meer over timemanagement en hoe je dit kunt verbeteren!

Loopbaanontwikkeling
Je leven staat voor een groot deel in het teken van werken. Het is dan ook logisch dat er rondom je werk ook vragen of problemen kunnen ontstaan. Ben je nog wel tevreden met je huidige baan? Wil je graag doorgroeien in je huidige functie maar weet je niet hoe? Het kan lastig zijn om deze vragen in je eentje te beantwoorden. Door middel van loopbaanontwikkeling word je begeleid in de verbetering en groei van je loopbaan.

Werk en privé balans
Op zoek naar een betere werk en privé balans? Ik biedt hulp in het vinden naar de juiste energiebalans

Bewustzijn en zingeving
Moeite met opstaan elke dag, gedachtes waar je tegen vecht en emoties waar je kleur aan kan geven? Wij gaan doormiddel van diverse interventie methoden aan de slag om jou weer in contact te brengen met jezelf.

Find out less

Offers

Online Lifestyle coaching

Date/time
3/23/2023, 9:00 AM
Location type
Online
Price
€ 45,00
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

online lifestyle coaching

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
€ 45,00
Book now

online lifestyle coaching - 5 session package

Duration
45 minutes
Frequency
5
Price
€ 200,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow