Jessy Yasmeen

Jessy Yasmeen

verified
Send message

About me

Ik ben Jessy Yasmeen; Uitvoerend artiest en Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met een specialisatie in begeleidingskunde.

Over mij
Ik ben ambitieus en een levensgenieter. Zo ben ik altijd op zoek naar hoe ik mijzelf kan verbeteren, maar vergeet daar niet bij met zelfspot en luchtigheid naar mezelf te kijken. Het heeft mij tijd gekost om met liefde naar mezelf te kijken, emoties te leren reguleren en in alle vrijheid mijn weg te kiezen. Oude gewortelde overtuigingen waaraan je je identiteit verleent kunnen je weerhouden van groei en genot, maar er is maar een weg en dat is door het aan te gaan.

Lifestyle Coach
Ik heb jaren gewerkt als jongerenbegeleider voor jongeren met autisme en ADHD. Daarnaast ben ik werkzaam in de muziek en begeleid ik jongeren in de praktijk naar werk toe. ik heb dit gedaan als praktijkbegeleider voor de Herman Brood Academie en het Albeda. Ik kan je helpen op zowel privé als praktijk vlak. Zijn er bepaalde onzekerheden of angsten die spelen en je beperken in je functioneren? Patronen die je vasthouden in je dagelijkse sleur? Heb je behoefte aan het in kaart brengen van je passie en kwaliteiten met bijpassende baan? of wil je simpelweg je hart luchten? Dan zal ik door middel van methodieken en mijn toolkit met jou werken van droom naar doel, geheel op maat!

Artiest
Ik ben uitvoerend muzikant, creative producer, zangeres en songwriter. Vanaf mijn 9e schreef ik al gedichten en vanaf mijn 12e begeleide ik mezelf op gitaar en transformeerde ik deze gedichten in mijn eerste songs. Ik ben vanaf mijn 17e actief in het werkveld als artiest en heb ruim 400 keer opgetreden in binnen en buitenland, singles en EP’s uitgebracht en veel geschreven met anderen. Ik ben autodidact en heb dus mezelf alles aangeleerd op theoretisch vlak en daarbij veel ervaring opgedaan door met professionals te werken. Ik heb erkenning gekregen voor mijn werk met het winnen van De grote prijs van Rotterdam in de categorie. ‘beste Singer-Songwriter’, meerdere nominaties gehad voor ‘beste track’, de popronde gedaan, airtime gehad op NPO Radio 1, BBC Radio, en diverse internationale stations. Ik ben momenteel bezig met mijn album en weet naast schrijven ook veel op het vlak van arrangement en compositie. Ben jij muzikant en heb jij behoefte aan een helder stappenplan? Of wil je songwriten naar een next level tillen? Hier kan ik jou bij helpen!

Voor meer informatie kan je me altijd een bericht sturen!

Tot snel!

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Minor Begeleidingskunde

Experience

Albeda Muzikant Producer 2019 - heden
gastlessen stagebegeleiding en 1 op 1 coaching

Herman Brood Academie Praktijkbegeleider 2019 - 2022
stagebegeleiding en loopbaancoaching

Zadkine Startcollege 2018 - 2019
Coördinator intakes MBO1 en jongerencoach

Start up Your Life Jongerencoach 2017 - 2018
jongeren begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Happy Move v.o.f. Jongerenbegeleider 2016 - 2019
Persoonlijke begeleiding aan kinderen/jongeren met een ASS en/of AD(H)D

Videos

arrow

Teacher availability

arrow