Jouw Stap naar Groei!

Course type
Coaching
Ages
18 - 85
From
€ 0,00
Levels
No experience needed

Ongeacht welke stap je in je leven of carrière neemt, het is een verandering. In deze moderne wereld hebben we constant te maken met veranderingen en juist daar zijn we het meeste bang voor; 'om te veranderen'.

Verandering is een manier van leven geworden en overal in trainingen en op social media wordt je dagelijks vele tips gegevens waarom en wat je moet veranderen.

Maar hoe doe je dat, 'veranderen'? Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik reik je een helpende hand uit, waardoor je bewust wordt waarom je wel of niet moet veranderen. Laat je niets wijs maken!
Ik help je ontdekken WAT je moet/kunt veranderen en ik leer je VOORAL HOE je dat moet doen. Dat 'Hoe' wordt in trainingen en cursussen vaak vergeten of men weet het gewoon niet.

Ik bied u een coaching pakket aan, die u zelf kunt samenstellen. Het pakket kan bestaan uit minimaal 3 coaching sessies van 45 minuten elk.

Ik raad u aan om eerst een assessment af te nemen, waardoor u (meer) inzicht en begrip krijgt van de achterliggende redenen van de manier waarop u functioneert en dingen doet.

Boek een eerste gratis sessie van 15 minuten voor oriëntatie en daarna kunnen wij praten over uw verdere coaching en uw stap naar groei!

Find out less

Offers

Jouw Stap naar Groei, Online Coaching!

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Gratis Kennismakingssessie

Duration
15 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €0.00
Book now

Vervolg Sessie 1

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €35.00
Book now

Vervolg Sessie 2

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €45.00
Book now

Vervolgsessie 3

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €45.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow