Carla

Carla

verified
Send message

About me

Ik ben een Results and Transitions Coach. Met meer dan 25 jaar ervaring in management functies en als entrepreneur op de gebieden van HR Management en Organisatie-Ontwikkeling, weet ik al snel te identificeren wat er schuilt achter de uitdagingen waarmee organisaties, hun teams en personeel te kampen krijgen.

Ik help organisaties, hun teams en leiders bewust te worden en te ontdekken wat er daadwerkelijk gaande is en om zelf te achterhalen wat er veranderd moet worden. Ik leer hen praktische- en duurzame skills die ze altijd kunnen blijven gebruiken om zichzelf en anderen te laten groeien en resultaten te behalen zowel op persoonlijke vlak als in hun werk.

Mijn doel is om zoveel mogelijke personen te helpen bewust te worden van hun eigen kracht en hoe deze altijd te gebruiken om resultaten te behalen en hun leven te leiden zoals zij dat wensen.

Ik begeleid, coach en train in het Nederlands en Engels. Indien je Papiamentu spreekt en daarvoor de voorkeur heb, kan het ook in Papiamentu.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

HBO-Personeelwerk, 1991 in Nederland
Masters in Business Administration, Consultancy Management, 2007 op Curacao
Certified Professional Coach, aan de Institute for Professional Excellence in Coaching, 2019 USA

Experience

Meer dan 25 jaar ervaring in management functies op de gebieden van HR Management en Organisatie-Ontwikkeling, waarvan de laatste 8 jaar als zelfstandige Consultant en Coach.

Educator

Carla Martina Coaching

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow