Kindercoaching en opvoedingsvragen

Soms loop je tegen bepaalde hulpvragen aan waar je zelf als ouder geen antwoord op weet. Dan is het fijn om hulp te kunnen vragen of hierover te kunnen brainstormen.

Ik vind het belangrijk dat de mens gezien wordt vanuit het geheel. Dus vanuit een holistische mensvisie. Vanuit de open ruimte wil ik je ontmoeten zonder oordeel of label. Wanneer een gebeurtenis om meer aandacht vraagt dan alleen aanraken kunnen we onderzoeken of het opruimen van oud zeer een optie is. Samen bewandelen we een pad, waarin ik tijdelijk met jou/jullie mee zal reizen. Welkom bij jouw eigen kracht.

Ik coach gezinnen, kinderen, volwassenen met uiteenlopende hulpvragen en wensen. Daarnaast heb ik ruim ervaring met mensen met een beperking. Tevens pas ik manifestatietechnieken toe en heb ik mijn HBO Bachelor diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Waardoor ik ook psychosociale hulpverlening aanbied.

De methodes die ik toepas is maatwerk en passend voor het moment dat zich aandient. Ik kan gebruikmaken van onder andere Playmobil en poppetjes voor familie opstellingen, spelletjes en kaartjes, creatieve vormen als tekenen, schilderen, kleien, knutselen en plakken. Boeken, handpop Fenna, divers speelgoed. Ook is wandel coaching of buiten coaching mogelijk. De praktijk staat in een ruime tuin waar spel gespeeld kan worden en de natuur opgezocht kan worden.

Hoe ik werk
Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat er wederzijds vertrouwen is. Het is belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je hierin niet geremd voelt. Tijdens een kennismaking via mail of telefoon zal duidelijk worden of wij aan elkaar gewaagd zijn en of ik de juiste persoon ben, die met jou mee mag wandelen. Deze kennismaking is gratis en duurt ongeveer 30 min. Als dit voor beide partijen goed voelt plannen wij een intake die ongeveer 1.5 uur zal duren. Waarin we de hulpvraag en/of de wens bespreken of verduidelijken. Dit kan bij jou/ jullie thuis, in mijn praktijk of online.

Hoe gaan we verder?
Aan het eind van dit gesprek kan ik aangeven hoe we eventueel verder kunnen en hoe het traject zou kunnen verlopen. Een traject valt soms moeilijk te plannen omdat er onverwachte of ongeplande situaties kunnen voordoen. Ik lever graag maatwerk, omdat iedere situatie of ieder mens uniek is en de aandacht verdient die het nodig heeft. Met elkaar maken we afspraken wat de frequentie is en welke verwachtingen we hebben. Als dit helder is staat er niks in de weg om te starten.

Ik geef mijn kindercoaching online.

Find out less

Offers

Brainstormen met een kindercoach/gezinscoach

Date/time
3/23/2023, 7:00 PM
Location type
Online
Price
€ 70,00
Languages
Nederlands (Dutch)

Bespreek je opvoedingsvragen

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
€ 105,00
Book now

Gezinscoaching

Duration
60 minutes
Frequency
5
Price
€ 300,00
Book now

Kindercoaching

Duration
60 minutes
Frequency
5
Price
€ 300,00
Book now

Kind en gezin losse sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 70,00
Book now

Totaalpakket kind en gezin

Duration
60 minutes
Frequency
10
Price
€ 595,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow