Andrea

Andrea

4.7 (3 ratings)
Send message

About me

Even voorstellen,

Ik ben Andrea & 33 jaar jong. Inmiddels moeder van 2 prachtige kindjes en gelukkig samen met Jeroen.
Sinds 2017 woon ik in Oudelande, waar ik vanaf 1 mei 2021 mijn praktijk begonnen ben. Voordat ik in Oudelande terecht kwam heb ik heel wat van de wereld mogen zien en ontdekken.

Ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland. Na de Havo ben ik naar Utrecht verhuisd waar ik de bachelor social work, richting SPH heb behaald.
Vervolgens ben ik een jaar naar Australië vertrokken om te reizen en te werken.
Ik heb Nieuw-Zeeland, Australië en Thailand mogen aandoen waar mijn eerste aanraking met het spirituele was. Dat wil zeggen dat mijn blik verruimd is en ik kan kijken naar het geheel in plaats van enkel de oppervlakte te zien.

Van 2013 tot begin 2022 heb ik bij een zorgorganisatie gewerkt, waar ik op verschillende levensgebieden mensen met een beperking heb begeleid.

In 2020 heb ik traumaverwerking gevolgd en afgerond bij Jolijn Hendriks, met aandacht voor de hoog gevoelige mens. Vervolgens heb ik ook bij Jolijn in 2021 de opleiding tot Puur Kindercoach behaald en in 2022 de opleiding tot Puur gezinscoach positief afgerond.

Het afgelopen jaar heb ik mijn bedrijf in een nieuw jasje gestoken en bied ik producten aan die op een laagdrempelige manier gebruikt kunnen worden voor coaching, hulpverlening of eigen gebruik thuis.

Ik wil mensen bereiken om in hun eigen kracht te gaan staan. Vanuit de wens de verbinding te voelen met jezelf, de mensen om je heen en de omgeving waarin je leeft.

Ik werk vanuit een holistische mensvisie. Deze gebruik ik om duidelijk te maken dat hart, hoofd, lijf en ziel onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Het één heeft effect op de ander en andersom, waardoor alle facetten even belangrijk zijn. Daaropvolgend ben je als mens weer onderdeel van een heleboel andere systemen, namelijk het gezin, vrienden, klasgenoten, collega’s, een samenleving, een bepaald land, levens/ geloofsovertuigingen. Alles staat met elkaar in verbinding en bestaat uit energie, waardoor alle aspecten die in jouw leven aanwezig zijn even belangrijk zijn. Gewoonten, gedragingen, gevoelens, overlevingsmechanismen, patronen, overtuigingen kunnen vanuit deze benadering bekeken of aangeraakt worden.

'Dat mensen zich weer herinneren wie ze vanuit essentie zijn, namelijk een spiritueel wezen.
En waartoe we in staat zijn, namelijk het creëren en scheppen van ons leven en de wereld om ons
heen'.
In licht en liefde ❤️
Andrea

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Opleidingen
Bachelor Social Work, Opleiding Puur Kindercoach, Opleiding Puur Gezinscoach, Opleiding Puur Traumacoach, Training van Eveline Ruitenberg, Kindertekeningen beter begrijpen, Training Wealth codes van Manifestatiecoach Dzanella Tihic

Experience

Ik coach gezinnen, kinderen, volwassenen met uiteenlopende hulpvragen en wensen. Daarnaast heb ik ruim ervaring met mensen met een beperking. Tevens pas ik manifestatietechnieken toe en heb ik mijn HBO Bachelor diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Waardoor ik ook psychosociale hulpverlening aanbied.

De methodes die ik toepas is maatwerk en passend voor het moment dat zich aandient. Ik kan gebruikmaken van onder andere Playmobil en poppetjes voor familie opstellingen, spelletjes?kaartjes

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Reviews

arrow

Teacher availability

arrow