Eigen kracht online coaching

Course type
Coaching
Ages
16 - 99
From
€ 70,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Soms kun je voor situaties komen te staan die je uit evenwicht brengen of uit balans doen raken. Je vindt een weg om hiermee te dealen en boort hulpbronnen aan wanneer die aanwezig zijn, maar soms lukt het terugvinden van je eigen kracht niet.

Het kan zijn dat er situaties in jouw leven aandacht mogen krijgen die nu om aandacht vragen. Waarom lukt iets niet, waarom ervaar je lichamelijke klachten, waarom reageer je zoals je reageert, waarom laat je bepaald gedrag zien, waarom kun je de vinger er niet op leggen en waarom leg je alles buiten jezelf? Of waarom laten kinderen zien wat ze laten zien? De kunst is terug te gaan in je lichaam, te voelen wat er is en te voelen wat aandacht mag krijgen.

Bij Eigen kracht draait het om jou en om jouw gevoelens, want die mogen er helemaal zijn. Die mag je omarmen en respecteren, want ze zijn er niet voor niks. Wanneer deze eerste stap van bewustwording wordt gezet kunnen andere schakels vanzelf in beweging komen.

Ik vind het belangrijk dat de mens gezien wordt vanuit het geheel. Dus vanuit een holistische mensvisie. Vanuit de open ruimte wil ik je ontmoeten zonder oordeel of label. Wanneer een gebeurtenis om meer aandacht vraagt dan alleen aanraken kunnen we onderzoeken of het opruimen van oud zeer een optie is. Samen bewandelen we een pad, waarin ik tijdelijk met jou/jullie mee zal reizen. Welkom bij jouw eigen kracht.

Hoe ik werk
Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat er wederzijds vertrouwen is. Het is belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je hierin niet geremd voelt. Tijdens een kennismaking via mail of telefoon zal duidelijk worden of wij aan elkaar gewaagd zijn en of ik de juiste persoon ben, die met jou mee mag wandelen. Deze kennismaking is gratis en duurt ongeveer 30 min. Als dit voor beide partijen goed voelt plannen wij een intake die ongeveer 1.5 uur zal duren. Waarin we de hulpvraag en/of de wens bespreken of verduidelijken. Dit kan bij jou/ jullie thuis, in mijn praktijk of online.

Hoe gaan we verder?
Aan het eind van dit gesprek kan ik aangeven hoe we eventueel verder kunnen en hoe het traject zou kunnen verlopen. Een traject valt soms moeilijk te plannen omdat er onverwachte of ongeplande situaties kunnen voordoen. Ik lever graag maatwerk, omdat iedere situatie of ieder mens uniek is en de aandacht verdient die het nodig heeft. Met elkaar maken we afspraken wat de frequentie is en welke verwachtingen we hebben. Als dit helder is staat er niks in de weg om te starten.

Ik geef mijn eigen kracht coaching online.

Find out less

Offers

Eigen kracht online coaching

Date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Price
€ 70,00
Languages
Nederlands (Dutch)

Intake 1 op 1 coaching

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
€ 105,00
Book now

individuele coaching 5 sessies

Duration
60 minutes
Frequency
5
Price
€ 300,00
Book now

Totaal pakket individuele coaching

Duration
60 minutes
Frequency
10
Price
€ 595,00
Book now

Traumaverwerking

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
€ 105,00
Book now

Helende meditatie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 70,00
Book now

Losse coachingsessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 70,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow