Loopbaancoaching

Course type
Coaching
Ages
21 - 99
From
€ 80,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Wanneer is loopbaancoaching iets voor jou?

* Je hebt geen plezier in je werk: Daar zit je dan, 40 uur per week achter je laptop. Is dit nu écht alles? Maar wat is het dan wel?
* Je weet niet waar je het voor doet: Je diploma halen, een studie volgen, je eerste baan binnen slepen. Allemaal gelukt. En nu? Waar je eerst hele duidelijke doelen had is er nu eigenlijk niks om naar toe te werken.
* Je hebt geen energie meer: Je sleept jezelf naar je werk en in het weekend of de vakantie ben je aan het bijkomen van de rest van de week.
* Je komt niet vooruit in je baan: Die collega die er korter zit dan jij maakt wél promotie. En jij dan? Hoe zorg je er voor dat jij die volgende stap in jouw loopbaan.

Hoe werkt het?
01 het gratis kennismakinggesprek
Niets is zo belangrijk als de match tussen ons. Kan ik jou helpen met je hulpvraag of is er iemand anders die jou daar beter bij kan helpen.

02 De loopbaan analyse
Om zo snel mogelijk de inhoud in te kunnen start het traject altijd met een loopbaan analyse. Door middel van deze vragenlijst kunnen we snel patronen vinden in jouw eerdere ervaringen en keuzes.

03 De coaching sessies
Ieder traject bestaat uit (in ieder geval) 4 coaching sessies van 50 minuten. Deze zijn digitaal of live. In deze sessies bespreken we jouw ervaring, maar ook het huiswerk dat je tussen de sessies door doet.

04 De implementatie
Met je nieuw opgedane kennis en inzichten kan jij je gaan begeven in de volgende stappen van jouw loopbaan. Wordt het een nieuwe baan, ga je voor die promotie of weet je nu eindelijk waar je naar toe werkt?

Find out less

Offers

Loopbaancoaching in Berkel en Rodenrijs

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At the teachers home
Place
Berkel en Rodenrijs
Languages
Nederlands (Dutch)

Loopbaancoaching traject

Duration
50 minutes
Frequency
4
Price
Reguliere prijs: €80.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow