Portfolio begeleiding: 1 op 1

Course type
Coaching
Ages
1 - 99
From
€ 225,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

Ben je een beginnend fotograaf, een student fotografie of wil je gewoon graag iemand die met een frisse blik naar je portfolio kijkt?

Door mijn opleiding op het HBO aan de NAVB heb ik ervaring opgedaan met het sturen van elkaars werk, het herkennen van één lijn in het werk van een ander (en zo ook zelf heb door moeten maken, een proces wat je als actieve fotograaf altijd zult moeten blijven doormaken op eigen initiatief). Ook het werken als assistent en beeldbewerker heeft mij geleerd om de lijn van iemand anders werk te begrijpen en door te kunnen zetten.

In deze sessie kun je je werk insturen, en plannen we een FaceTime call in om samen 45 minuten a één uur door te spreken welke stijlen ik herken, welke kant ik zie dat je werk op gaat, welke beelden een samenhangend portfolio kunnen vormen en meer. Het is ook mogelijk om deze coaching op locatie bij de cursist thuis te doen of in een cafe etc. Als de voorkeur van de cursist hier naar uit gaat. Welke reiskosten of dergelijke dat met zich meebrengt, is iets wat we overleggen en daarna is de keuze aan de cursist waar de voorkeur naar uit gaat.

Het geeft je de kans om vragen te stellen maar ook om je eigen keuzes in je huidige portfolio te verdedigen. Wellicht heb je al hele bewuste keuzes gemaakt in je portfolio omdat je weet welke kant het op moet gaan, maar laat het werk nog niet het verhaal zien wat je ermee wilt vertellen. Bepaalt je portfolio jouw verhaal, of bepaalt jouw verhaal het portfolio? Daar komen we samen uit.

Dit kan één keer om daarna je eigen pad te volgen maar je kunt er ook voor kiezen om wanneer je de adviezen hebt opgevolgd later terug te komen en opnieuw je werk door te spreken.

Find out less

Offers

Portfolio begeleiding: 1 op 1, via FaceTime / Zoom

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Portfolio begeleiding: 1 op 1

Duration
50 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €225.00
Book now

Portfolio begeleiding: 1 op 1 (locatie)

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At the students home
Place
Ammerstol
Max travel distance
100 km
Languages
English (Engels), Nederlands (Dutch)

Aanbod 1

Duration
50 minutes
Frequency
1
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow