Human design beginners gezocht!

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
From
€ 75,00
Levels
Beginner, No experience needed

Human Design is een tool die je helpt om (weer) naar jezelf en naar je lichaam te luisteren. Het is een systematische weergave, een handleiding, een blauwdruk, die inzicht geeft in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past.

Wil je meer weten over jouw persoonlijke blauwdruk vanuit de Human Design theorie, maar weet je niet waar je moet beginnen? In een 1 op 1 sessie van 1,5 uur leer ik je kennismaken met Human Design. Dat betekent dat ik uitleg zal geven over Human Design en hoe het jou kan helpen om beter te begrijpen hoe je als mens "bedoeld" bent en wat jou energie geeft en wat niet. Je krijgt van mij jouw eigen persoonlijke human design chart en uitleg om deze te lezen. Daarnaast ontvang je een rapport van mij met uitleg over jouw chakra's, menstype, autoriteit en kanalen. Hierna kun je zelf aan de slag met dit geweldige systeem wat je veel zal vertellen over hoe je kan leven op een manier die voor jou bedoeld is.

Wil je zelf al aan de slag kijk dan op de website van Jovian Archive. Hier kun je ook je eigen chart opvragen. Ik doe deze 1 op 1 sessies om zelf het systeem nog meer te leren kennen en te begrijpen. Daarom de lage prijs voor een sessie van ongeveer 1,5 uur. De grondlegger van het systeem (Ra Uru Hu) adviseert iedereen om op zoek te gaan naar de antwoorden vanuit zijn/haar chart. Dat doe ik dus graag samen met jou!

Vooraf heb ik je geboorteplaats, tijdstip, geboortedag en naam nodig om jouw unieke chart op te vragen. Super leuk om samen naar jouw blauwdruk te kijken en jouw unieke reis uit jouw chart af te lezen! Hopelijk tot snel!

Find out less

Offers

Coaching op locatie Leiden

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Zoeterwoude
Languages
Nederlands (Dutch)

Gesprek op locatie

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €75.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow