Ramon

Ramon

verified
Send message

About me

Ik ben Ramon en woon samen met mijn vrouw en 2 zoons in Leiden. Mijn karakter is optimistisch en ik ben enthousiast in mijn missie om mensen te helpen om beter te worden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik geloof dat mijn positieve instelling voor een prettig gesprek zorgt.

Ik richt me specifiek op persoonlijke effectiviteit en (zelf)bewust leven en geef mensen graag inzichten en begeleiding. In het dagelijks leven ben ik freelance trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en mindset. Ik heb me altijd in veel verschillende onderwerpen geïnteresseerd en wil deze kennis graag overdragen in 1 op 1 coaching. In de gesprekken staat de manier van doen, denken, voelen en reageren vaak centraal. De thema's kunnen variëren van assertiviteit, beïnvloeding, conflicthantering tot drijfveren (management drives) en energiestromen (human design).

Heel breed dus, geheel afhankelijk wat er op dat moment nodig is in het gesprek! Ik heb zin je te ontmoeten in Leiden en omgeving!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

2004 HBO-Management economie en recht (hogeschool Inholland)
2020 | Diversiteit en inclusie (Mondiaal Training & Coaching)
2019 | Systemische Rake Vragen! (Siets Bakker)
2018 | Team Coaching drijfveren (Management Drives)
2016 | Train de trainer opleiding (Bridge2learn)
2016 | Lean Six Sigma Green Belt (Rijksdienst voor ondernemend NL)
2015 | Inzicht in invloed (Zuidema)

Door mijn opleiding en ervaring beschik ik over een enorm groot netwerk aan coaches en professionals.

Experience

Ik ben gecertificeerd drijfveren partner bij Management Drives. Sinds 2014 heb ik enorm veel ervaring opgedaan met drijfveren profielen en in 2021 heb ik hier Human Design aan toegevoegd. Ik ben aangesloten bij projector movement en de facebook netwerk groep voor Human Design. Sinds 2017 geef ik training en opleiding bij Salta Group (Bestuursacademie en Boertien Vergouwen Overduin) op het gebied van persoonlijke effectiviteit en mindfulness.

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow

Map