5.0 (1 ratings)

Foto's beheren en bewerken met Lightroom Classic

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 121,00
Levels
Beginner, No experience needed, Medior

Leer in twee lessen hoe je foto's beheert en bewerkt met Lightroom Classic

Het programma Lightroom Classic van Adobe wordt ook wel eens vergeleken met de donkere kamer voor fotografen. Maar Lightroom gaat veel verder dan dat, want naast alle mogelijkheden om foto’s te ‘ontwikkelen’ is het een perfect gereedschap om foto’s te beheren. Voor de professionele fotograaf is het een tool waarmee je je workflow aanzienlijk kan vereenvoudigen en zodoende tijd bespaart .

Deze cursus is een ideale start om je snel op weg te helpen met Lightroom. Ook als je bijvoorbeeld wilt overstappen van Aperture, iPhoto of Picasa. Want moeilijk is het niet, maar je moet wel even weten ‘waar het allemaal zit’ en dat gaat een stuk sneller als iemand je dat vertelt en laat zien.

Tijdens de les kunnen de diverse onderwerpen direct worden geoefend op een aanwezige computer, maar beter is nog om je eigen laptop mee te nemen zodat je direct kunt beginnen met het beheren van je eigen foto’s.

Je kan deze cursus één-op-één volgen of met een groep van maximaal 5 personen op een datum die we in overleg bepalen.

Inhoud

Een standaard cursus Lightroom Classic bestaat uit twee lessen van ieder twee uur.

In de eerste les wordt het beheren van foto’s behandeld: aanmaken catalogus, importeren, ordenen, verzamelingen maken, sleutelwoorden toekennen, zoeken, exporteren, waarderen, classificeren, stapelen, enz.

In de tweede les gaan we de foto’s bewerken: belichting, verzadiging, contrast, kleurbalans, witbalans, lenscorrecties, omzetten naar zwart/wit, uitsnijden, rechtzetten en lokale aanpassingen.

De inhoud en het tempo kan helemaal worden aangepast aan jouw situatie en wensen. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je volgt.

Find out less

Offers

Lightroom op locatie

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Den Haag
Languages
Nederlands (Dutch)

Les van 2 uur

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €121.00
Book now

Cursus van 2 lessen

Duration
120 minutes
Frequency
2
Price
Reguliere prijs: €242.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow