Peter

Peter

verified
5.0 (1 ratings)
Send message

About me

Hoi ik ben Peter. Met mijn eigen bedrijf help ik mijn klanten met het maken of aanpassen van digitaal beeld (stilstaand of bewegend) en met het geven van advies en ondersteuning op dat gebied.
Aan het werken met camera's en met mooie programma's zoals Photoshop en Lightroom beleef ik veel plezier en ik vind het erg leuk op die kennis met geïnteresseerden te delen.

Hoewel ik op verzoek ook klassikaal les geef, heeft het mijn voorkeur om één-op–één les te geven. Op die manier kan ik mijn manier van lesgeven precies aanpassen aan de wensen, het niveau en het tempo van de cursist. Het maakt voor mij niet uit of je een ervaren computer gebruiker bent of wanneer het voor jou bepaald geen gesneden koek is. Dus kom je voor een Lightroom les, dan kan het zomaar zijn dat ik op een gegeven moment iets aan het uitleggen ben over je camera of over het kopieren van bestanden met de verkenner of finder

Doordat ik in feite maatwerk lever blijft lesgeven voor mij leuk en inspirerend. Het blijft heerlijk om iedere keer weer die opluchting en ontspanning te zien wanneer 'het kwartje valt'.

Ik vind het belangrijk dat iedere les een succes is. Zit je bij een les van twee uur na één uur al vol? Geen probleem, dan gaan we een andere keer verder.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Na opleidingen voor chemisch analist, systeem ontwikkelaar en verschillende management opleidingen ben ik me vanaf 2010 volledig gaan richten op het vak dat ik écht leuk vind, namelijk digitale beeldbewerking. Hiertoe heb ik verschillende opleidingen, workshops en cursussen gevolgd: fotografie, filmen, film montage, Photoshop, Final Cut Pro en Lightroom.
Adobe Photoshop Certified Expert
Apple Final Cut Pro X Certified Pro

Experience

Na een ICT loopbaan ben ik sinds 2010 volledig werkzaam als zelfstandig ondernemer in de digitale beeldbewerking.
Voor zowel kleine en grote bedrijven als voor particulieren heb ik veel en zeer uiteenlopende opdrachten uitgevoerd, uiteenlopend van het herstellen van een foto tot het samenstellen van een compleet nieuw beeld op basis van verschillende foto's.
Aan zowel zakelijke als particuliere klanten heb ik mijn kennis kunnen overdragen middels cursussen, workshops en advisering.

Educator

Peter Schütte Beeldbewerking

Teacher availability

arrow

Map