Counseling op maat

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
From
€ 60,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Counseling ook wel gesprekstherapie, is speciaal voor mensen die er niet altijd zelf uitkomen, ook al ben je verder psychisch gezond. De stap naar een psycholoog of psychiater is misschien te groot, maar je zou wel graag ondersteuning willen.

Tijdens de counseling sessies kunnen we (bijvoorbeeld) aan de slag met de volgende thema's:

- laag zelfbeeld denk hierbij aan:
Onzekerheid, zelfacceptatie, schaamte, kwetsbaar, depressie, jezelf kwijt zijn, eenzaam, angst, het niet meer zien zitten, niet lekker in je vel zitten, lusteloosheid, overspannen, burn-out, faalangst.

- Relatieproblemen, denk hierbij aan:
Scheiding, conflicten, verlatingsangst, bindingsangst, contactproblemen, liefde, intimiteitsproblemen, in de put, nerveus, prikkelbaar, emotioneel, uit balans, ontevreden, ongelukkig

- Slachtoffer, denk hierbij aan:
Ongeluk, trauma, (seksuele) mishandeling, rouw, ziekte, pesten, seksuele problemen, miskraam, abortus, long covid / corona

- Midlifecrisis denk hierbij aan:
Overgang, ouder worden, lichamelijke klachten, spirituele vragen, weinig levenslust, het niet (meer) aan kunnen, zingeving

Counseling richt zich op het oplossen van problemen en het anders omgaan met lastige situaties. Hierbij ben jij de expert, je hebt namelijk zelf de oplossingen voor je eigen problemen in je. Ik ga je helpen deze te vinden en dit in te zien.

Tijdens de counseling sessies hebben we effectieve en vertrouwelijke gesprekken . Zo creëren we nieuwe inzichten op jouw probleem en situatie. Ik luister aandachtig, ben open, respectvol en empathisch, en stel jou centraal.

Ik help je een actieplan te maken voor jouw situatie en probleem en zal je ondersteunen tijdens de uitvoering. Hierbij kunnen we (indien gewenst) gebruik maken van meditatie oefeningen.

Ik oordeel niet en zal je niet vertellen wat je moet doen of hoe je het moet aanpakken. Counseling helpt om je zelf te laten ontdekken wat het best bij je past, om zo weloverwogen je eigen beslissingen te maken.

Na de eerste sessie kan je ervoor kiezen om nog een aantal sessies te boeken, of zelf aan de slag te gaan met de nieuwe informatie en inzichten. Jij staat echt centraal dus dit heb je zelf in de hand.

Find out less

Offers

Counseling in Den Haag

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Den Haag
Languages
English (Engels), Nederlands (Dutch)

Volwassenen 1 sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €70.00
Book now

Student 1 sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €60.00
Book now

bedrijf (evt op locatie)

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €117.50
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow