Marcus

Marcus

verified
Send message

About me

Mijn naam is Marcus; ik begeleid de trainingen voor volwassenen op de donderdagavond. Ik ben de oprichter van mindfulnessleren.nl en ik geef mindfulness trainingen vanaf 2011.

De praktische toepasbaarheid van mindfulness in mijn dagelijkse leven is iets wat me zeer aanspreekt en wat ik graag doorgeef aan anderen. Ik ben opgeleid tot Mindfulnesstrainer en Personal Coach en Counsellor en heb meer dan 35 jaar ervaring met verschillende vormen van meditatie en yoga. Verder heb ik ook als Chi Kung Trainer gewerkt.

Naast persoonlijke begeleiding in mijn praktijk (Stap na Stap Coaching & Counselling) leg ik me volledig toe op mindfulness. Ik heb een grote belangstelling voor alles wat met bewustwording, gedragsverandering en persoonlijke groei te maken heeft.

Respect, openheid, helderheid, vertrouwen en positiviteit zijn belangrijke kernwoorden voor me. De cursist staat bij mij altijd centraal. Ik werk graag op een ontspannen en ongedwongen manier.​

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling nooit stopt en daarom ga ik zelf regelmatig naar workshops en retraites. O.a. vipassana in de stijl van S.N. Goenka en bij leraren als Shaila Catherine, Anodea Judith, Dr. Joe Dispenza en David Dewulf.

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Educator

mindfulnessleren

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map