Food Mind Programma

Course type
Coaching
Ages
16 - 99
From
€ 570,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Last van belemmerende voedingsgewoonten? Lukt het je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken? Heb je soms het gevoel geen controle te hebben waardoor je je machteloos voelt? Of wil je juist teveel controleren waardoor je minder kunt genieten van eten?

Als jij behoefte hebt aan duurzame verandering, het gevoel hebt dat je alles al hebt geprobeerd en je nu echt meer grip wilt ervaren en nu bereid bent om praktische handvatten te integreren in je dagelijks leven dan is dan is dit Food Mind Programma iets voor jou.

Samen gaan we jouw doelen op gebied van gedrag en voeding duurzaam realiseren. Het programma duurt minstens 4 maanden waarbij er ongeveer om de week gesprekken plaatsvinden. We stellen persoonlijke doelen op, en de gesprekken zijn toegepast op jouw situatie. Je zult het patroon van gedrag, gedachten en gevoelens waardoor je belemmering ervaart in kaart brengen en tot nieuwe, begripvolle inzichten komen.
Verder leer je beperkende overtuigingen los te laten en bepaalde emoties toe te laten om je patroon te doorbreken.

We besteden vriendelijke aandacht aan gebeurtenissen die ongemerkt veel invloed heeft op jouw huidige eetgedrag zodat jij dit op emotioneel niveau kan leren loslaten en je ontvangt allerlei praktische ‘tools’ waaronder cognitief gedragstherapeutische interventies en mindfulness technieken om jezelf ook in het dagelijks leven te ondersteunen en te (blijven) coachen.

Find out less

Offers

Food Mind Programma (individueel en op afspraak)

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch)

Basis traject

Duration
60 minutes
Frequency
6
Price
Reguliere prijs: €570.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow