Kim

Kim

verified
Send message

About me

Hoi, ik ben Kim, sociaal bewogen, creatief, ondernemer, kletskop, dromenjager, oplossingsgericht, mensenmens, gevoelig, fan van mindfulness en emotioneel lichaamswerk.

Ik vindt het belangrijk om bij te dragen aan een maatschappij waarin we ons mentale lichaam dagelijks de aandacht geven om psychische klachten te voorkomen. Vanuit mijn eigen ervaring gelooft ik dat mensen zelf in staat zijn hun brein en zelfbewustzijn te trainen om belemmerende patronen te herkennen, te doorbreken om een bewust en gelukkig leven te leiden.

Ik heb ruim acht jaar als behandelaar gewerkt in de kinder-jeugdpsychiatrie (de Bascule) en heb ervaring met gedragsstoornissen (ODD-CD), ADHD, angst- en dwangproblematiek, eetstoornissen, lichamelijk onverklaarbare klachten en trauma.

Vervolgens ben ik mijn dromen achterna gegaan en ben ik vanuit mijn drie belangrijke kernwaarden gaan ondernemen namelijk: bewust leven, liefde en verbinding. In 2020 ben ik mijn eigen praktijk gestart met als als ambitie om met persoonlijke aandacht voeding- en mentale zorg aan te bieden.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

HRM
Pedagogische wetenschappen
Bachelor Social work
Cognitief gedragstherapie (Lid van de beroepsvereniging VGCt)
Mindfulness Based Cognitive Therapie (MBCT voor GGZ professionals)
Eind 2022 zal ik de opleiding Trauma Release Breathwork (TRB) afronden

Experience

8 jaar als behandelaar gewerkt in de kinder-jeugdpsychiatrie (de Bascule)
Tot 2016 mede eigenaar van Mindswitch (mindfulness tainingen)
Vrijwilliger bij 356 dagen succesvol
Sinds 2020 eigen praktijk in Amsterdam

Teacher availability

arrow