Sportpsychologie mindfullnes: suppen

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
From
€ 45,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

Sportpsychologie kan eigenlijk overal worden uitgevoerd. De ene keer zit ik in een coachruimte, de volgende keer sta ik op een sportveld en weer een andere keer heb ik een gesprek tijdens het wandelen. Maar heb je wel eens gehoord van een sessie op de sup?

Wil jij meer leren over mindfulness?
Leren hoe je stress kan verminderen?
Leren hoe je dingen (sneller) kunt loslaten?

Meld je dan aan voor een mentale SUPsessie. Ik help jou door middel van sportpsychologische technieken meer over mindfulness. Dit doen we in de tijdens het suppen!

Mindfulness draait om het leren voelen. Bij suppen is je gevoel erg belangrijk. Voelen hoe het water stroomt, hoe gespannen je lichaam is en horen wat er om je heen gebeurt. Een combinatie van deze factoren kun je goed gebruiken tijdens mindfulness. Daarom leek het mij leuk om mindfulness toe te passen op de sup. Tot nu toe heb ik positieve ervaringen met het sup mindfulness.

Tijdens een sessie sup mindfulness kijken we eerst naar je ervaring met suppen. Beginners krijgen een korte uitleg over de werking en vervolgens gaan we het water op. Op het water zoeken we een rustig plekje op waar we aan de slag kunnen.

SUP-board is bij de prijs inbegrepen.

Find out less

Offers

SUP Mindfullnes

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Warmond
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

SUP Mindfullnes

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €45.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow