Omgaan met Stress

Course type
Coaching
Ages
18 - 60
Levels
No experience needed

Heb je het gevoel dat je in een rat race bevind? Ervaar je hierdoor te veel te lang stress?Wil je dit veranderen?

DAN DEZE ACTIE: Omgaan met stress iets voor jou. Het is een korte intensieve traject waar wij gaan werken aan je stress klachten. Gehele maand mei start deze online training! Plan eerst een gratis kennismaking om mij beter te leren kennen.

ACTIE: Omgaan met Stress
Stress is verzamelnaam van symptomen van verschillende klachten. Het ontstaat op het moment dat je op een bepaalde manier gaat denken en een situatie ervaart. Je lichaam komt in paraatheid. Wanneer dit te vaak, te lang duurt gebeurd dan kan je stress klachten ontwikkelen. Deze kunnen lichamelijk en psyche zijn.

In deze online coaching actie traject ga je ontdekken hoe jij stress ontwikkeld en hoe jij minder stress kan ervaren. Een afwisseling van coachingsgesprekken, mindfulness en therapeutische technieken gaat ervoor zorgen dat jij meer grip krijgt. Je bereidbaarheid om te veranderen word in dit traject gemotiveerd. Je zal steeds meer ruimte nemen om tools te ontwikkelen om rust en kalmte te creëren. Je leert omgaan met de stressbronnen die er op dit moment zijn in je leven.

Dit traject bestaat uit 6 sessie waar wij elke week online een coaching sessie hebben.

Wat ga je allemaal doen de komende 6 weken?
- Overzicht; je gaat alles op tafel leggen zodat wij samen kunnen kijken wat er allemaal speelt. Je krijgt overzicht wat allemaal stress veroorzaakt. Door precies te weten wat er gebeurd krijg je grip.
- Doel; Je formuleert een doel voor jezelf waar jij de komende periode aan wilt werken. Het is doel dat binnen je potentieel bereik bevind. Dit zorgt ervoor dat je weet welke richting je op gaat.
-Plan: Je maakt een plan hoe jij de komende tijd je stress klachten gaat aanpakken. Het plan bevat elementen waar je praktisch en intern aan de slag gaat.
-Evaluatie: Je reflecteert op je plan en stelt deze bij.
-Verander: Door actief hier mee aan de slag te gaan verhoogd je veranderingsbereidbaarheid. Dit gaat ervoor zorgen dat je veranderd en dus ook anders om gaat met stressfactoren.
-Tools: Je krijgt tijdens de sessie tools aangereikt waar je meer rust en kalmte kan crieeren.
-Hulpbronnen; Je gaat na welke skills je al bezit om je doel te bereiken. Door intern aan de slag te gaan help ik de hulpbronnen die je bezit en nog niet van bewust van bent naar boven halen.

Kort om je krijgt boel van handvaten om je stress probleem aan te pakken.

DEZE ACTIE GELD ALLEEN VOOR DE MAAND MEI.

Wat is je investering?
Je krijgt 50% korting op dit traject, voor 6 sessie betaal je €285,- ipv €570,-. Naast de kosten, investeer je tijd. In dit traject ga je keihard werken.

Tijdens deze periode ben ik er om je begeleiden, sturen, ondersteunen waar nodig is om je doel te behalen.

Voor wie is deze actie?
Voor iedereen die tijd en geld in zich zelf wilt investeren. Die verandering wilt brengen aan zijn leven. Geluk nastreeft waar rust, kalmte en meer plezier wilt ervaren. Geïnspireerd wilt worden om een fijner bestaan gaat crieeren voor zich zelf.

Find out less

Offers

Leren omgaan met stress vanuit Boracay

Date/time
3/23/2023, 7:00 AM
Location type
Online
Educator
Limbicum Coaching
Languages
Nederlands (Dutch)

Omgaan met Stress

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

compleet traject

Duration
60 minutes
Frequency
6
Price
€ 285,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow