Immanuella

Immanuella

verified
Send message

About me

Hallo mijn naam is Immanuella, integratieve counselor en hypnotherapeut i.o. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen met stress en somberheid klachten.
Stress en het gevoel van somberheid kent iedereen. Het grijpt je aan en komt en gaat. Het is nar en je weet dat het overgaat. Ik help voornamelijk mensen waar de klacht periode te lang duurt en men niet makkelijk herstelt.
Ik bied kortdurende psycho sociale begeleiding waar je intern aan het werk gaat. Met mijn achtergrond als coach, integratieve counselor (werkveld tussen coaching en psychotherapie) en bijna afgestudeerde hypnotherapeut gebruik ik verschillende interventies om je te begeleiden. Ik begeleid in je binnenwereld zodat je van binnen daar waar het probleem is aan het werk gaat. Stress en somberheid klachten is een proces van binnen. Uitwerking van deze klachten kunnen fysiek zijn denk aan rug-, nek-, hoofdpijn of gespannen schouders. Psychisch reageer je anders; je bent makkelijker geïrriteerd, huilt snel en heb het gevoel van emotionele rollercoaster.

Het maakt niet uit waar je in het proces zit, met passie voor dit vak en liefdevol begeleidt ik je. Geduld, respect en af en toe met humor voer ik mij vak uit. Mijn nieuwsgierigheid voor de mens heeft gezorgd dat ik verdieping heb in verschillende culturen, geloven en tradities. Dit leidt dat ik nog beter kan aansluiten op je beleveniswereld. Aansluitend dat de manier van aanpak helemaal op je is afgestemd is.

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Met veel plezier heb ik de opleiding tot Beroepscoach & Counselor coach gedaan. Nu ik bijna afgestudeerd ben als integratieve hypnotherapeut bied ik meer interventie aan.

Als coach ben ik NOBCO geregistreerd, wat ervoor zorgt dat ik continu actief bezig ben met mijn vak.

Experience

"Wat een intensieve maar mooie traject. Je stuurt elke keer aan in het gesprek om naar mezelf te kijken. Wat vind ik zelf en wat wil ik zelf. Vond het in begin lastig omdat ik graag antwoorden wil. Nu ik zelf gekomen ben op de antwoorden geeft het mij zelfvertrouwen om door te gaan.
Volgend jaar school ga ik aan de slag met een nieuwe opleiding. En ga ik eindelijk doen wat ik heel graag wil
Bedankt!"
S.E.

Educator

Limbicum Coaching

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow