Counseling klachten vrij (SOLK-klachten)

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Aanbieding behandeling SOLK klachten.
SOLK = Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten

Wat zijn SOLK klachten?
Zijn klachten die niet te verklaren zijn. Bij onderzoek is er geen ziekte of lichamelijke oorzaak voor uw klachten te vinden. Of er is wel een lichamelijke oorzaak gevonden, maar het is onduidelijk waarom uw klachten zo heftig zijn, zo veel last geven of zo lang duren. Artsen noemen die klachten onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Gelukkig kunt u wél iets doen aan uw klachten, ook al is de oorzaak onduidelijk. Uw gezondheid, gedachten, gevoel, gedrag en de steun van anderen hebben invloed. Door dingen anders te doen en te bekijken, leert u met de klachten om te gaan. De klachten blijven vaak bestaan, maar op den duur heeft u er minder last van.
Meest voorkomende klachten zijn; hoofdpijn, nekpijn, duizeligheid, rugpijn, vermoeidheid, concentratie-of geheugenproblemen, maagklachten, buikpijn of krampen enzo

Wat kan ik voor je betekenen?
Ik bied je een traject aan waar je aan de slag gaat om je klachten te laten verdwijnen of te verminderen. Je leert anders naar je lijf te kijken en met een nieuwe blik naar de klachten. Soms is het niet medisch te verantwoorden waarom je altijd nekpijn hebt en waarom je lichaam zo reageert op stress. Door te verkennen van het lichaam en daarna patronen te herkennen krijg je een andere band met dat waar je zo vast loopt. Tevens ga je naar een oplossing kijken dat je eventueel klachten vrij wordt of ze in ieder geval verminderd. Ik bied een hulpmiddel om van je klachten af te komen.

Op heb ik aanbieding op trajecten waar je wilt werken je lichaamsklachten. Tijdens de gratis kennismaking leer je mij kennen als coach en gaan we direct kijken hoe wij jouw klacht kunnen aanpakken. De meeste mensen zijn na 6 sessies klachten vrij of hebben dus danig vermindering van klachten dat ze het verwaarloosbaar is. De duur van het traject bepaal jezelf. Je merkt het aan je lichaam hoeveel sessies je nodig hebt.

Voor een gereduceerde prijs van €50,- kan je een sessie inkopen.
Ik werk live op vrijdagen en om de week op de dinsdagen in Utrecht en om de week op dinsdagen in Rotterdam. Natuurlijk kunnen de sessies ook online, hiervoor heb ik een flexibele rooster.

Heb je vragen over je klachten en wil je ontdekken of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Ik vertel je wat ik voor jou kan betekenen

Find out less

Offers

Sessie kunnen ook in R'dam of online

Date/time
3/23/2023, 7:00 AM
Location type
At a location
Place
Utrecht
Educator
Limbicum Coaching
Languages
Nederlands (Dutch)

Gratis Kennismaking voor SOLK Klachten Aanbieding

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 0,00
Book now

losse sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 50,00
Book now

Compleet traject

Duration
60 minutes
Frequency
6
Price
€ 285,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow