Bewust Leven coaching

Course type
Coaching
Ages
18 - 99
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Ben je iemand die:

*Die vast loopt en even niet weet hoe je nu verder. Dit is niet fijn en zeker niet als het in privé of in werksfeer gebeurd. Wij mensen kunnen tegen van alles lopen en de onderwerpen zijn zo divers als de mensen.
*Wil werken aan je mindset? Merk je dat je jij zelf de saboteur bent van je leven en je wilt dit niet meer. Dit zie je met name door alle negatieve gedachten die je hebt en je merkt ook dat je jezelf hierdoor laat beperken.
*Misschien ontevreden is met wat er nu is. Hoe je leven eruit ziet. Door je te laten leiden in het leven ben je op een plek waar je niet wilt zijn.
*Last heeft van faalangst en het moeilijk heeft om opleidingen en uitdagingen aan te gaan.
*Last heeft van weinig zelfvertrouwen. Het idee en beeld die je hebt van jezelf is vaker negatief dan positief.
*Graag hulp wilt hebben met het ontwikkelen als mens, je bent nieuwsgierig naar jezelf en komt graag dichterbij jezelf.

Dit zijn enkel voorbeelden waarmee je bij mij terecht kan komen.

Wat als je vraag is opgelost?
​Voor een ieder is een de coach vraag anders. Na zo een traject waar geld, tijd en energie heb gestoken is de beloning het antwoord op je vraag maar een klein deel. In een coaching traject leer jezelf als mens beter kennen. Je heb iets aangepakt en dat geeft voldoening, richting en een bevredigend gevoel dat je iets voor jezelf hebt gedaan. Dit traject in een investering in jezelf. Gun jezelf deze investering.

Hoe werk ik als coach?
Eerst plannen we een kennismaking, waar jij mij beter leert kennen als coach. We kijken dan ook samen naar dat waarvoor je komt. Ik doe een voorstel over hoeveel sessie ik denk dat er nodig. Indien wij het beide zien zitten gaan we aan de slag en maken een afspraak voor de coaching sessies. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend.

De Sessies
Ik werk op een integratieve manier.
Bij integratieve coaching worden alle delen van het mens-zijn betrokken. Gedrag, emoties, denken, lichaam, spiritualiteit en sociale omgeving zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Als je blij bent, voel je dat in je lichamen en heb je een bepaald gedrag en gedachten bij. Als sommige mensen blij zijn dan lachen ze, voelen veel energie in hun lijf, gedragen zich spontaan en hebben leuke gedachten. Dit werkt ook als je negatieve overtuigingen hebt over jezelf. Het staat je in de weg en soms loop je er een tijd mee rond.
Ik werk proces gestuurd en ga in op de emotie die je nu voelt. Door direct op de emotie in te gaan kom je snel bij de wortel. Het wordt dan duidelijk voor jouw waar je precies in het proces zit en hoe jij in elkaar zit.

Je gaat hierna op zoek naar hulpbronnen die je van nature in huis hebt om het aan te pakken, bewerken en te veranderen. Als deze bronnen nog onbewust zijn of moeilijk toegankelijk, help ik je om in contact te komen hiermee. Je maakt verbinding met je innerlijke belevingswereld zodat je sneller de oorzaken en oplossingen voor je probleem hebt.
Ik motiveer je op verschillende manieren om dichterbij jezelf te komen. Dit om je in contact te brengen met dat wat je echt wil en je maximale potentieel te bereiken én te behouden.

Deze Coaching sessie is bedoeld voor iedereen die gemotiveerd is om aan zich zelf te werken. Die zit met een vraagstuk overzicht zelf waar ze alleen niet uitkomen. Thema waar aan je kan denken is verandering ( carrière switch, je leven anders willen indelen), stress reductie, ontdekken wat jou talenten zijn en hoe deze te benuttigen.

Locatie:
Ik werk live en online, aan jouw de keuze !
Op de dinsdagen werk ik live in Rotterdam,
Op de vrijdagen werk ik live in Utrecht,
Online zijn de dagen en tijden flexibel

Je kan een compleet pakket bij mij boeken, of losse sessies. Ik raad je aan eerst een kennismakingsgesprek te boeken, zo weet jij precies wat je kan verwachten!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij gerust een mail en beantwoord ik ze graag.

Hoop je snel te spreken!

Find out less

Offers

Coaching in Rotterdam

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Languages
Nederlands (Dutch)

Kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos)

Duration
30 minutes
Frequency
1
Book now

1 coaching sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Book now

6 coaching sessies

Duration
60 minutes
Frequency
6
Book now

Coaching in Utrecht

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Languages
Nederlands (Dutch)

Kennismakingsgesprek (vrijblijvend en kosteloos)

Duration
30 minutes
Frequency
1
Book now

1 coaching sessie

Duration
60 minutes
Frequency
1
Book now

6 coaching sessies

Duration
60 minutes
Frequency
6
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow