Workshop: Heerlijk bruisend HSP

Course type
Workshop
Ages
18 - 99
From
€ 275,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Ben je een heerlijke enthousiasteling? Zie je overal wel iets in? Maar ben je ook weer snel uitgekeken of is het ineens allemaal te veel? Het lijntje is bijna onzichtbaar. Begrijp je jezelf daarom soms niet?

Het lijkt wel AAN of UIT, pieken en dalen, een haat/liefde verhouding met alles en iedereen.

De tegenstrijdigheid maakt het verwarrend en vermoeiend.

En ook veel denken, de ander kunnen aanvoelen, inleven en begrijpen, sfeergevoelig, altijd willen helpen, oog voor de ander, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, hoge lat, snel geraakt zowel positief als negatief en misschien ook onzeker over erbij horen of het goed doen.

Herken je dit? Dan ben je misschien een hoogsensitieve sensatiezoeker (HSP HSS). HSP HSS kenmerkt zich o.a. door uitdaging, vernieuwing, afwisseling, snelle verveling & uitgekeken zijn, veel denken, aanvoelen en hoog in emotie.

Het is super mooi, je bent een gepassioneerde zelfstarter, maar je kan er ook last van ervaren. Dan is het tijd voor een goede flow tussen actie en jezelf opladen zonder schuldgevoel. Daarbij jezelf begrijpen, weten wat je wel en niet wilt en gedag te zeggen tegen die onzekerheid.

Je bent namelijk wilskrachtig, vindingrijk, vol inspiratie en ideeën, ondernemend, leergierig, gedreven, inspirerend, motiverend, optimistisch, oplossingsgericht, zorgzaam, warm, liefdevol, rechtvaardig en dus absoluut een mooi mens.

Deze workshop biedt je herkenning, kennis, zelfinzicht en een boost in jouw zelfvertrouwen. Een andere kijk op jezelf. Je krijgt een kernachtig en compleet overzicht van HSP HSS, praktische handvatten en maakt een persoonlijk actieplan om mee aan de slag te kunnen.

Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 4 wat zorgt voor een persoonlijke en ontspannen sfeer met genoeg ruimte voor iedereen.

Voorafgaand en tussentijds krijg je ‘huiswerk’ (leuk, beloofd!) mee zodat je het rustig op je in kan laten werken.

De workshop bestaat uit 3 ochtenden en een terugkommoment. De eerste 2 ochtenden staan in het teken van kennis en zelfinzicht in jouw hoogsensitiviteit, triggers, kwaliteiten, talenten en persoonlijke flow. Met laagdrempelige opdrachten bouwen we jouw kennis en zelfinzicht geleidelijk op. De 3de ochtend staat in het teken van zelfvertrouwen en jouw persoonlijk plan. Op naar meer plezier, eigenwaarde en lekker in vel zitten.

Een maand na de workshop is er een terugkommoment om te bespreken hoe het is gegaan en om eventueel de puntjes op i te zetten.

Anderen zeggen over mij en deze workshop:
'Gedreven, begaan, competent en empathisch. Veilige sfeer. Fijn om een filmpje vooraf te kijken en ook vooraf formulieren in te vullen. Tijdens de workshop goede mix tussen de activiteiten.'
'Open, veel kennis, veilig. Vooral veel inzicht, herkenning en helderheid. Informatief, inspirerend en ook praktisch. Een mix, fijn. Voor ieder wat wils. Trainingsmateriaal boven verwachting. Geeft op een laagdrempelige manier veel inzicht.'
'Kundig, enthousiast, kan structuur bieden en passie met het onderwerp. Prettige setting, fijn met maar 4 mensen en lekker versnaperingen. Zeker praktijkgericht.'

Heb je een vraag of twijfel je of je hoogsensitieve sensatiezoeker bent? Neem contact met mij op!

De workshop gaat door vanaf 2 aanmeldingen.

Heel veel liefs Chantal

Find out less

Offers

Woensdag

Inschrijving gesloten
Available spots
4
Location type
At a location
Place
Nieuwveen
Price
Reguliere prijs: €275.00
Languages
Nederlands (Dutch)

Map

Comparable courses

arrow