Testpersonen 'Inzicht in jouw HSP' gezocht

Course type
Course
Ages
18 - 99
From
€ 40,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Voor mijn nieuwe workshop ben ik op zoek naar testpersonen!

Wil je meer informatie over HSP, meer inzicht in jezelf, jouw krachten, uitdagingen en activiteiten, dan is deze workshop voor jou!

Herken je dit?
Met hoogsensitiviteit krijg je meer informatie binnen via je zintuigen. En je voelt en ervaart meer intens. Van mega geluksgevoel tot jezelf door de grond voelen zakken. Je bent een enorme denker, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, legt de lat hoog en je bent zorgzaam, een echte helper. En dan kan het wel eens lastig zijn om ook aan jezelf te denken.

De workshop – 2 ochtenden
Samen gaan we aan de slag met jouw hoogsensitiviteit. Het aantal deelnemers is minimaal 2 en maximaal 4 wat zorgt voor een persoonlijke en ontspannen sfeer met genoeg ruimte voor iedereen.

Voorafgaand en tussentijds krijg je ‘huiswerk’ (leuk, beloofd!) mee zodat je het rustig op je in kan laten werken.

De workshop bestaat uit 2 ochtenden:
- De eerste ochtend staat in het teken van kennis en zelfinzicht. Wat is hoogsensitiviteit? Welke kenmerken, krachten, uitdagingen en behoeften heb jij? Met laagdrempelige opdrachten bouwen je jouw kennis en zelfinzicht geleidelijk op.
- Tijdens de 2de ochtend krijg je inzicht in de werking van stress en staan we stil bij jouw activiteiten, mensen en omgevingen. Doe je eigenlijk wel het juiste?

Wil je deze workshop reserveren of heb je een vraag? Neem contact met mij op!

Find out less

Offers

Test cursus

Inschrijving gesloten
Available spots
4
Location type
At a location
Place
Nieuwveen
Price
Reguliere prijs: €40.00
Languages
Nederlands (Dutch)

Map

Comparable courses

arrow