Coaching op maat

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 60,00
Levels
No experience needed, Beginner

Heb jij problemen op de werkvloer? Verloopt de communicatie stroef? Wil je graag een positievere kijk op het leven? Of heb je een ander probleem waar je graag hulp en ondersteuning bij wilt?

Als coach met ruim 5 jaar ervaring en een eigen coaching bedrijf heb ik wat er nodig is om jou te helpen! Al jaren geef ik coaching sessies op maat. Ik ben gespecialiseerd in coaching op het gebied van managementconsulting en bedrijfscommunicatie. Dit houd in dat ik veel mensen en bedrijven heb ondersteund met het voeren van effectieve communicatie. Dit is namelijk essentieel voor het persoonlijke geluksgevoel van werknemers, wat dan de effectiviteit van de onderneming vergroot. Ontzettend belangrijk dus en toch gaat het nog vaak mis. Dit kan nare gevolgen hebben en hier help ik je graag bij!

Ik ga jou de juiste tools en handvaten geven om op een andere manier naar je problemen te kijken. Omdat ik ook NLP coach ben, kunnen NLP technieken toegepast worden. Uiteindelijk gaan we goede manieren vinden om met jouw problemen om te gaan en oplossen waar dit mogelijk is. Of we gaan uitzoeken hoe we jouw wensen kunnen verwezenlijken.

Daarnaast geef ik coaching op het gebied van positiviteit en positieve energy. Dus wil jij lekkerder in je vel zitten? Goede relaties aangaan en onderhouden? Goede routines aanleren? Positiviteit aantrekken en doorgeven? Hiermee kan ik je ook allemaal helpen!

Stuur me gerust een bericht om jouw probleem of wens voor te leggen. Of boek een vrijblijvend intake gesprek. We zullen dan samen jouw probleem of wens onder de loep nemen. Ook zal ik uitleggen hoe ik jou hiermee ga helpen tijdens mijn coachingsessies.

De coachingsessies vinden online plaats.

Find out less

Offers

Online Coaching op maat

Location type
Online
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels), Polski (Pools / Polish)

Intakegesprek

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 60,00
Book now

Coachingsessie op maat (1 uur)

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 60,00
Book now

Coachingsessie op maat (1,5 uur)

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
€ 80,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow