Beata

Beata

verified
Send message

About me

Mijn naam is Beata en ik ben de oprichter van mijn eigen coachingbedrijf. Mijn expertises liggen op het gebied van coaching en managementconsulting. Graag ondersteun ik bedrijven om binnen hun organisaties condities te ontwikkelen die zorgen voor een stimulerende werkomgeving. Ik help werknemers om zich gesterkt te voelen om op die manier hun volledig potentieel te kunnen bereiken.

Oorspronkelijk kom ik uit Polen. Sinds 2008 woon ik in Amsterdam, waar ik Internationale Business en Management heb gestudeerd en een HBO opleiding Bedrijfspsychologie heb afgemaakt. Mijn professionele carrière heeft plaatsgevonden in finance, klantenservice, quality assurance en coaching.
Echter, heb ik het gevoel dat ik pas echt begin, nu ik kan doen waar mijn echte passies liggen. Die passies zijn mensen empoweren en motiveren. In de afgelopen tijd heb ik veel geleerd over work-life harmonie en welke middelen organisaties kunnen gebruiken om hun medewerkers bevlogen te krijgen en te houden.

In de laatste paar jaar het is mijn doel geworden om een meer positief leven voor mezelf te creëren. Ik heb me ingespannen om te ontdekken hoe ik mijn mindset en gewoontes kan veranderen om dit doel te bereiken. Ik begrijp dan ook dat het niet makkelijk is om dit te doen.
Nu mijn mindset en leven veel positiever zijn geworden, wil ik mijn expertise graag met andere delen. Het geheim is om meer positieve gevoelens te creëren en onze gedachten te veranderen.

Mijn workshops ondersteunen jouw organisatie in het management van energie, zodat jouw medewerkers minder stress ervaren en ze in staat zijn om op een hoger niveau te presteren. Ik geef je praktische handvatten hoe preventief om te gaan met stress met gebruik van NLP technieken, positieve psychologie en mindfulness.

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

International Business en Management (afgerond)
HBO opleiding Bedrijfspsychologie (afgerond)

Experience

Mijn professionele carrière heeft plaatsgevonden in finance, klantenservice, quality assurance en coaching.
5 jaar ervaring met coaching en training