muziekeducatie coaching: leer muziekles geven

Course type
Coaching
Ages
18 - 65
From
€ 240,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Bij deze muziekeducatie is iedereen welkom die een instrument kan bespelen en het kinderen wil leren, hetzij op de basisschool of in de naschoolse opvang, over wat muziek met je kan doen, er over te leren en er blij van te worden. Dit kan plaats vinden in groepjes van 6 tot 24 leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar. Het eenvoudig leren bespelen van de blokfluit of het keyboard behoort tot de mogelijkheid voor alle deelnemende kinderen, evenals het leren lezen van het notenschrift.

De coaching is bedoeld om cursisten te leren hoe met kinderen in groepsverband om te gaan en ze over muziek te leren. De coaching kan individueel gegeven worden op een locatie in Almere Buiten, maar kan ook in kleine groepjes worden aangeboden. Het lesmateriaal wordt verzorgd. Dit is een digitaal lesprogramma dat volledig is uitgewerkt om de kinderen van de basisschool op speelse en kindvriendelijke wijze kennis te laten maken met muziek. Voor de kinderen zijn er werkboekjes of liedjesboekjes nodig als zij een muziekcursus gaan volgen.

De coaching sessies bieden deskundigheidsbevordering als het gaat om het lesgeven van het vak muziek aan jonge kinderen en dat in groepsverband zal plaatsvinden.

Find out less

Offers

Carrière coaching muziekdocent worden

Date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Available spots
10
Location type
At the teachers home
Place
Almere
Price
€ 240,00
Educator
Regenboog Muziekeducatie
Languages
Nederlands (Dutch)

'Regenboogaanbieding'

Duration
90 minutes
Frequency
6
Price
€ 240,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow