Angela

Angela

verified
Send message

About me

Sinds jaar en dag ben ik gefascineerd om het beleven van muziek onder de aandacht te brengen van een ieder, jong of oud en hoe dit te kunnen verwezenlijken. Mijn missie is dan ook om kinderen al vroeg met muziek in aanraking te brengen. Door mijn bevoegdheid als lerares basisschool en vakleerkracht muziek heb ik een muziekmethode ontwikkeld voor leerlingen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool ofwel PO. Mijn wens is dat dan ook om veel kinderen muziekonderwijs aan te kunnen bieden.

Find out less

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

Het was 1984 en ik was begonnen aan een conservatorium opleiding 'Schoolmuziek. Gedurende mijn opleiding ontmoette ik vanuit mijn praktijklessen opnieuw veel jonge kinderen, maar nu om ze les te geven in algemene muzikale vorming. Ik werd muziekdocente en realiseerde, na lange jaren ervaring te hebben opgedaan, het schrijven van een muziekmethode voor leerlingen van groep 1 t/m 8 van de basisschool. Met behulp van een webapplicatie is de uitgave gerealiseerd in www.muziekregenboog.nl.

Experience

In de 60er jaren was ik kleuterleidster in hartje Amsterdam in de Jordaan om wel te verstaan. Veel van mijn kleuters kwamen uit probleemgezinnen en ik begreep al snel dat kinderen uit gezinnen vragen om een liefdevolle houding van degene, die ze buiten het gezin om begeleiden. Hoe kun je dit als kleuterleidster beter invullen door veel met deze kinderen te zingen en samen kinderspelen met ze te doen. vele keren heb ik ze hiervan zien genieten.

Educator

Regenboog Muziekeducatie

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow