Kyokushinkai Karate les

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 60,00
Levels
No experience needed
Categories

Karate, een sport die je leven zowel mentaal en fysiek verbetert. Naast de technieken die je leert en de kracht die je opbouwt leer je ook zelfverzekerheid, discipline, concentratie en nog vele andere dingen die je vooruit helpen in het leven.

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die interesse hebben in de sport maar toch het liefst persoonlijke aandacht krijgen in plaats van deel te zijn van een vereniging. Bij de privé lessen maak ik namelijk een plan op basis van de behoefte van de leerling.

Tijdens de eerste les hebben we een kennismaking gesprek en geef ik u een beeld van hoe de lessen er uit gaan zien. Dan bespreken we ook hoeveel lessen u wilt per week en wat u uit de lessen wilt halen en wat u wilt leren. Vervolgens maak ik op basis daarvan een plan die ik tijdens de tweede les met u deel.

Ik heb een tweede Dan in Kyokushinkai Karate en geef inmiddels al 5 jaar les. Ik ben meerdere malen Nederlands kampioen geweest en heb deelgenomen aan het EK en WK Karate onder het nederlandse team van de IBF.

Kortgezegd ik heb een heleboel ervaring en kennis die ik graag met u deel. Heeft u hier interesse in dan zie ik u graag tijdens een les. Heeft u nog vragen of twijfels? Neem dan gerust contact met mij op.

Find out less

Offers

Karate bij jou thuis

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At the students home
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Individuele lessen

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €60.00
Book now

Betaling per maand (2 lessen p/w)

Duration
60 minutes
Frequency
8
Price
Reguliere prijs: €450.00
Book now

Betaling per maand (1 les p/w)

Duration
60 minutes
Frequency
4
Price
Reguliere prijs: €220.00
Book now

Betaling per maand (3 lessen p/w)

Duration
60 minutes
Frequency
12
Price
Reguliere prijs: €670.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow