Wail

Wail

verified
Send message

About me

Mijn naam is Wail, ik ben een jonge enthousiaste en flexibele leraar die gemotiveerd is om jou te helpen met het bereiken van je doelen.
Ik geef clarity coaching, presentatie coaching en karate lessen. Ik heb toegepaste psychologie gestudeerd en tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe ik mensen moet coachen.
Daarnaast beoefen ik al 14 jaar karate en geef ik er inmiddels al 5 jaar les in. Ik heb de tweede Dan in Kyokushinkai Karate en ik doe wedstrijden op internationaal niveau.
Mijn motivatie om cursussen te geven is dat ik mensen graag wil helpen met de beste versie van zichzelf te worden. De cursussen die ik geef zijn vooral gericht op persoonlijke aandacht, ik geloof namelijk dat de beste manier om te leren is door 1 op 1 aandacht te krijgen.

Heb jij interesse in begeleiding op een van de bovenstaande gebieden? En ben je iemand die leert door directe en persoonlijke aandacht te krijgen? Check dan de mogelijkheden op mijn pagina, en dan hoop ik je snel te zien tijdens een sessie of les!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Ik heb Toegepaste psychologie gestudeert op het HBO, tijdens deze opleiding heb ik enorm veel kennis opgedaan en vaardigheden geleerd waarmee ik mensen kan helpen.

Experience

Karate:
Ik heb de tweede Dan in kyokushinkai karate en beoefen de sport inmiddels al 14 jaar en geef al 5 jaar les.
Clarity coaching:
Ik heb tijdens mijn opleiding toegepaste psychologie op het HBO geleerd hoe je iemand moet coachen. Met deze kennis heb ik al meerdere keren mensen in mijn omgeving heholpen met hun doelen helder te krijgen.
Presenteren:
Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd hoe de kunst van het presenteren in elkaar zit en hoe men deze skill kan leren.

Teacher availability

arrow