Privéles Engels

Course type
Lesson
Ages
6 - 99
From
€ 0,00
Levels
A1, A2, B1, B2, C1, C2
Categories

Good afternoon my fellow students!

Welkom bij mijn privéles Engels. De 'Union Jack', dubbeldekker bussen en natuurlijk het geweldige weer het hele jaar door, typisch Engels. Zelf ben ik op de basisschool begonnen met Engels, daarna 6 jaar VWO en uiteindelijk was mijn Master aan de universiteit ook in het Engels. Ook heb ik een half jaar in Zuid-Korea gestudeerd waar de voertaal ook Engels was ( mijn Koreaans is niet zo goed :) ). Ik heb ervaring met lesgeven via Zoom aan verschillende niveaus, van A1 tot C1+, aan mensen uit verschillende landen met verschillende achtergronden en dat wil ik allemaal gebruiken om jullie zo goed mogelijk te helpen. De lessen zullen er als volgt uit zien:

- Ze vinden plaats op Zoom, in mijn privé Zoom kamer

- Ze zijn toegespitst op jouw voorkeuren, waar je precies hulp bij nodig hebt. Dit kan één van de vier aspecten zijn, lezen, schrijven, spreken of luisteren, maar ook iets heel specifieks zoals het schrijven van een sollicitatiebrief of het oefenen van een presentatie.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, de les begint met een proefles waarin we kennismaken en erachter komen wat precies jouw doel is en wat je wilt leren. Vervolgens ga ik dan aan de slag om de juiste materialen en andere lesstof te vinden en dan beginnen we met ons lestraject.

Lijkt dit je wat? Aarzel dan niet en neem contact met me op om een les in te plannen!

Find out less

Offers

Privéles Engels online

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
Online
Languages
English (Engels), Nederlands (Dutch)

Proefles Engels

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €0.00
Book now

Privéles Engels

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €25.00
Book now

Pakket Engels

Duration
60 minutes
Frequency
10
Price
Reguliere prijs: €225.00
Book now

Teacher availability

arrow

Comparable courses

arrow