Thomas

Thomas

verified
Send message

About me

Hallo allemaal! Ik ben Thomas, leraar Engels, Nederlands en Spaans. Ik kom oorspronkelijk uit Vlissingen aan de kust en ben op mijn 18e verhuisd naar Breda en Tilburg om te gaan studeren.

Ik heb misschien een andere achtergrond dan de meeste leraren. Na mijn Master Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg ben ik begonnen met werken in de financiële sector en ben ik verhuisd naar Utrecht. Ik heb onder andere bij Aon (Amerikaanse verzekeringsmakelaar) gewerkt en bij A.S.R. Vermogensbeheer. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat de financiële sector niet is waar mijn hart lag en ben ik verder gegaan met mijn passie voor taal.

Ik ben toen in Berlijn gaan wonen en daar heb ik de CELTA opleiding online gedaan om leraar Engels te worden. Dit was destijds allemaal online vanwege corona. Naast taal is reizen ook een van mijn passies en nadat ik mijn opleiding heb gehaald ben ik gaan reizen (zie ook mijn blog https://thomasopreis.tumblr.com/).

Tijdens het reizen heb ik af en toe les gegeven en na terugkomst ben ik voor mezelf begonnen met online lesgeven. Dit deed ik voor Engels, Nederlands en Spaans voor beginners. Ik ben recentelijk verhuisd naar Valencia in Spanje en ik sluit niet uit dat ik nog ergens anders op de wereld terecht zal komen, het reizen zit in mijn bloed! In mijn vrije tijd zwem ik graag in de zee en schaak ik af en toe.

Als jij mij bij les wilt nemen, doen we eerst een gratis proefles. Zo kunnen we elkaar leren kennen en weet ik precies waar jij naar op zoek bent als student. Mijn lessen pas ik dan ook altijd aan op de behoeften van de student. Mocht je daarna tevreden zijn over mijn aanbod dan kunnen we samen aan de slag. Mijn lessen vinden online plaats, zodat we kunnen werken vanuit het comfort van ons eigen huis en om zo weinig mogelijk tijd te verspillen.

Mocht dit je aanspreken of heb je verder nog vragen, aarzel niet en neem contact met me op!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Master Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg
CELTA opleiding Engels

Experience

Werkervaring:
De Goudse Verzekeringen
Nedasco Verzekeringen
Aon (Amerikaanse verzekeringsmakelaar)
A.S.R. Vermogensbeheer.

Talen:
Naast Nederlands spreek ik Engels en Spaans
Vrijwilliger Language Center Tilburg University

Diplomas

arrow

Teacher availability

arrow