Privé workshop roofvogel vliegen

Course type
Les
Ages
12 - 99
From
€ 195,00
Levels
Geen ervaring vereist
Categories

Roofvogels zijn machtige dieren. Ze zijn bekend om hun krachtige vleugels en scherpe klauwen en zijn uitstekende jagers die vaak veel grotere prooien kunnen vangen dan hun eigen gewicht. Dit maakt ze tot machtige dieren binnen het ecosysteem waarin ze leven en spelen ze een belangrijke rol in het reguleren van de populaties van andere dieren. Bovendien zijn roofvogels vaak mooi om naar te kijken, met hun grote ogen en prachtige verenkleed.

Wil jij roofvogels en uilen van dichtbij ervaren, meer over hen leren en samen met een vriend/vriendin, partner of familie genieten van deze prachtige vogels , dan is een privéworkshop roofvogels vliegen wellicht iets voor jou.

De workshop wordt buiten in de natuur gegeven zodat je kunt genieten van deze bijzondere vogels in de buitenlucht. De vogels zijn in principe vrij om te gaan waar zij willen, maar je zult zien dat zij niet weg zullen vliegen. Alles verloopt vanzelfsprekend onder professionele begeleiding van een ervaren valkenier.

Na ontvangst met koffie, thee of wat fris zullen we je en jouw gezelschap tijdens de workshop meer vertellen over deze prachtige dieren, over hun habitat, hun herkomst, hun gewoontes, maniertjes en voortplanting.

Omdat dit een privé workshop betreft hebben we tijd genoeg voor alle vragen en kun je helemaal los gaan op de valkenier. En natuurlijk hebben we volop de ruimte om met de vogels te vliegen.

Jij kunt jezelf even als een echte valkenier wanen. Met je eigen handschoen kun je namelijk volledig zelf aan de slag met de verschillende buizerds, uilen en een arend.

Uniek aan deze workshop is dat je je echt even valkenier mag wanen. Je krijgt een eigen handschoen en gaat volledig zelf de slag met onder andere verschillende uilen, buizerd en een arend.

We zullen ook uitgebreid de tijd nemen om foto's te maken van de vogels, zowel portret als in de vlucht. Zodat je deze ervaring voor altijd hebt vastgelegd en niet meer vergeet.

De workshop wordt standaard gegeven met een mix van uilen en roofvogels. Indien je bijvoorbeeld alleen maar uilen of roofvogels wenst, kun je dit ook aangeven. De roofvogelworkshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven op onze locatie in Dinteloord.

Voor alle overige vragen of specifieke wensen kun je altijd even een bericht sturen. In het geval dat je met een grotere groep dan 8 personen een workshop wilt volgen, maak ik graag een offerte op maat. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanvullend arrangement af te stemmen zoals bijvoorbeeld een lunch, borrel of bbq.

Find out less

Offers

Privé roofvogel workshop in Dinteloord

Date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Dinteloord
Price
€ 195,00
Languages
Nederlands (Dutch), English (Engels)

Privé workshop 2 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 195,00
Book now

Privé workshop 3 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 220,00
Book now

Privé workshop 4 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 245,00
Book now

Privé workshop 5 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 270,00
Book now

Privé workshop 6 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 295,00
Book now

Privé workshop 7 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 320,00
Book now

Privé workshop 8 personen

Duration
120 minutes
Frequency
1
Price
€ 345,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow