Klanksessie

Course type
Coaching
Ages
25 - 99
From
€ 135,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Tijdens een klanksessie wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten, waaronder mijn piano, klankschalen, gong en sjamanendrum. Je gaat de klanken en trillingen van de muziek voelen en ervaren, zodat spanning en stress losgelaten kan worden. De klanken en trillingen van de instrumenten zorgen voor een diepe werking in het lichaam. De helende klanken van de piano en overige resonanties laden je systeem weer helemaal op en daarnaast worden je cellen gevuld met nieuwe, zuivere energie, zodat je jouw innerlijke kracht weer volop kunt ervaren en voelen. Daar waar blokkades zijn, zal de muziek en de trilling alles weer doen laten stromen in jouw lichaam, zodat jij weer helemaal je potentie kunt leven.

Naast de piano, wordt o.a. de gong ingezet om energetisch jouw aura en chakra’s te reinigen. De Aziatische gong waar ik mee werk, geeft de hoogst mogelijke resonantie voor lichaam en geest. De krachtige, heilzame tonen, hebben direct effect op jouw hele zijn. De gong resonantie zorgt voor doorstroming van je aura, chakra’s en energiebanen. Ook zal ik diverse klankschalen gebruiken tijdens de sessie om jouw algehele systeem te resetten.

Ik stem me af op wie jij in de essentie bent en de piano tonen die ontstaan geven jouw reis weer en activeren jouw zielsproces. De klanken die ontstaan zijn precies datgene wat je op dat moment nodig hebt.

De sessie is gevuld met de helende klanken en frequenties van o.a de piano, Aziatische gong, Kristallen klankschalen, Tibetaanse klankschalen, Sjamanen drum, Tongue Drum, en al dat wat nodig is aan trilling en klank. Daarnaast wordt de sessie ondersteund met coaching op maat, speciaal afgestemd op waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou past, zodat je weer helemaal in je kracht kunt komen. Je ontvangt na afloop tevens de mp3 opnames van jouw muziek, zodat je op elk moment weer kunt ervaren hoe het voelt als je helemaal vrij bent om te stralen.

Een klank sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur en is inclusief interpretatie/reading van de muziek, op maat coaching en alle mp3 opnames.

Find out less

Offers

Klanksessie Hoofddorp

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Hoofddorp
Languages
Nederlands (Dutch)

Individuele Klanksessie

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €135.00
Book now

Duo Klanksessie

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €155.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow