In Balans Traject

Course type
Coaching
Ages
25 - 99
From
€ 499,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Wil jij meer rust en balans ervaren in je leven? Voel je je vaak fysiek, mentaal of emotioneel uit balans, maar weet je niet wat je eraan kunt doen? De helende kracht van klank wordt al eeuwen gebruikt in vele culturen en religies. Tijdens het in Balans Traject gaan we klank en muziek inzetten voor jouw algehele systeem. Veel klachten kunnen voortkomen uit een energetisch systeem wat uit balans is. We gaan je aura energetisch reinigen, je chakra’s balanceren en activeren en we gaan kijken wat er voor nodig is dat jouw systeem weer goed stroomt. Doel is dat jij je weer in balans voelt en in verbinding met jezelf, zodat je weer heerlijk kunt stralen!

Het in Balans Traject bestaat uit 4 klank sessies. Er zit minimaal 1 week tussen de sessies, zodat alles goed kan integreren en transformeren in je systeem.

Sessie 1 (ca 2 uur): Gong Clearing in combinatie met een Soul Journey & Coaching op maat : Tijdens deze sessie beginnen we met een Gong Clearing, om energetisch jouw aura en chakra’s te reinigen. De Aziatische gong waar ik mee werk, geeft de hoogst mogelijke resonantie voor lichaam en geest. De krachtige, heilzame tonen, hebben direct effect op jouw hele zijn. De gong resonantie zorgt voor doorstroming van je aura, chakra’s en energiebanen. Daarna zal ik jouw unieke Soul Journey voor je spelen op de piano. Dit is de reis van jouw ziel vertaald in piano muziek. Tijdens deze sessie lig je heerlijk onder de vleugel terwijl ik jouw unieke zielsklanken speel. De klanken zullen jou vertellen wat er voor nodig is, om weer helemaal bij jezelf te komen, bij je essentie. Waar zitten de blokkades en wat is er voor nodig dat jij weer helemaal kunt stralen?

Sessie 2 (ca 2 uur): Chakra Klankdiagnose Aziatische Gong. Tijdens de chakra klankdiagnose zal ik de Aziatische gong voor je spelen op al je chakra’s. De Aziatische gong heeft alle tonen van het heelal in zich als resonantie en is zeer krachtig en helend voor jouw algehele systeem. De zuiverende, genezende en doordringende geluidsgolven van de gong geven een heel duidelijk inzicht waar blokkades zitten in de chakra’s en brengen heling daar waar nodig. Door de klanken kunnen de cellen en structuren van een lichaam weer naar hun oorspronkelijke vorm terug trillen. Na deze sessie zal duidelijk zijn waar blokkades zitten in jouw chakra’s en wat dit jou te vertellen heeft

Sessie 3 (ca 2 uur): Reis door de chakra’s (piano). Tijdens deze sessie gaan we een reis maken door jouw chakra’s d.m.v. de helende piano klanken. In de vorige sessie hebben we een chakra klankdiagnose kunnen stellen via de gong, zodat we nu precies weten waar heling nodig is binnen jouw chakra systeem en waar blokkades zitten. Via de piano klanken, zullen we deze chakra’s raken. Elk chakra staat voor een bepaald thema. Als een chakra uit balans is, of niet goed stroomt, zul je dat ook merken in je dagelijks leven aan bepaalde thema’s die dan voorbij komen. Tijdens deze chakra reis gaan we ervoor zorgen dat alle chakra’s weer geactiveerd en gebalanceerd worden.

Sessie 4 (ca 2 uur): Tijdens deze laatste sessie gaan we alles integreren. Dat wat nog nodig is aan klank zal ingezet worden. Alle sessies van de afgelopen weken doen hun werk en zorgen voor transformatie. Dat wat er nog nodig is aan klank en coaching zal ingezet worden zodat jij weer in die staat van balans kunt zijn. De trillingen van de gong werken op een heel diep niveau en de boodschap van de gong is vrijheid en een staat van innerlijke harmonie. Het geluid van de gong laat alles wat heilig, mooi en creatief in ons is, opbloeien als de mooiste bloem. De tonen vernietigen al onze angsten, stress, negatieve emoties en gevoelens, de bron van ziektes. Alles wat overblijft, is dan liefde, vrede, ruimte en harmonie. Daarnaast zal ook waar nodig de kristallen klankschaal, de Tibetaanse klankschaal en natuurlijk de piano klanken ingezet worden in deze laatste sessie. Ieder instrument met weer een andere werking, elk weer een andere laag van bewustzijn om jou weer in volledige harmonie en een natuurlijke staat van zijn te laten zijn.

Find out less

Offers

In Balans Traject - Klanksessies

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Hoofddorp
Languages
Nederlands (Dutch)

In Balans Traject

Duration
90 minutes
Frequency
4
Price
Reguliere prijs: €499.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow