Fotografiecursus compleet

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 275,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed

Wil jij graag echt goede foto's leren maken? Foto's die van A tot Z kloppen? Waarbij behalve de compositie en het licht de belichting en scherpte ook nog eens kloppen? Foto's die net dat extra beetje hebben waardoor je er langer naar blijft kijken? Dan is de de complete fotocursus iets voor jou! In maar liefst 9 lessen leer jij niet alleen technisch goede foto's maken en je camera kennen, maar ook het verschil tussen een sterke en een saaie foto en hoe je jouw foto net dat beetje extra kunt geven.

We plannen reeksen in van 9 lessen, maar het is niet erg als je er een keer niet bij kan zijn:
- Je mag altijd een les inhalen bij een andere cursus. Dus als je les 5 mist, dan kun je die kosteloos inhalen bij een andere cursus
- Je mag modules combineren. De cursus bestaat uit Deel 1, Deel 2 en Deel 3. Je bent vrij om hierin te schuiven. Je kunt dus prima nu Deel 1 en 2 volgen en over enkele maanden pas Deel 3.

Deze complete fotocursus, in Wijchen in Gelderland, is geschikt voor beginners die graag willen leren fotograferen. Je wil beter worden op meerdere vlakken. Dus niet alleen je camera leren kennen of alleen kennismaken met compositie, licht en anders leren kijken. Je wil volledig meegenomen worden in de wereld van de fotografie. Na 9 lessen ben je zowel technisch als creatief enorm vooruit gegaan.

Als dat is wat je wil, dan is de complete cursus ideaal. En vind je 9 lessen te veel? Wil je je kennis gerichter bijspijkeren? Dan kies je een of twee losse delen en kies je specifiek wat je wil leren.

3 delen
Onze fotocursus bestaat uit 3 delen. In Deel 1 leren we je fotograferen, in Deel 2 leren we je de camera bedienen en in Deel 3 zetten we de puntjes op de i.

Stuur me een berichtje voor de mogelijkheden en data!

Find out less

Offers

Avondcursus fotografie

Location type
At a location
Place
Wijchen
Languages
Nederlands (Dutch)

Fotocursus deel 1, 2 en 3

Duration
120 minutes
Frequency
9
Price
Reguliere prijs: €275.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow