Rutger

Rutger

verified
Send message

About me

Wij zijn Sid, Hubaer en Rutger en met z'n drieën organiseren wij fotocursussen en workshops.

De fotocurussen en de meeste workshops geven we in de regio Nijmegen. Voor sommige workshops, zoals de workshop straatfotografie, wijken we ook nog wel eens uit naar andere delen van het land!

Dit zijn onze 3 meest onderscheidende kenmerken:

1. Foto-experts én camera-experts
Wij hebben alledrie jarenlange ervaring als fotograaf en hebben daarnaast ook allemaal jarenlang in een fotospeciaalzaak gewerkt. We zijn dus niet alleen foto-experts, maar ook camera-experts. Daardoor kunnen we niet alleen uit de voeten met ons eigen cameramerk, maar ook met alle andere merken en modellen.

2. Plezier staat voorop
We willen iedereen helpen om betere foto's te maken. Daarbij staat de fotografiebeleving altijd centraal. De ene cursist wordt heel blij van veel technische informatie om het perfecte plaatje te kunnen maken, maar een ander wil het juist niet te ingewikkeld maken. Wij denken met iedereen mee om te kijken hoe je zoveel mogelijk plezier kunt beleven aan de fotografie.

3. Leren door te doen
Wij geloven dat je vooral beter wordt door veel te fotograferen. Dit moedigen we continu aan met opdrachten in de les en huiswerkopdrachten na elke les. De gemaakte foto's bespreken we met z'n allen om weer van te leren. Geheel in lijn met punt 2 (plezier staat centraal) zijn fotobesprekingen bij ons zo prettig mogelijk. We zorgen voor een prettige sfeer waarbij iedereen op elkaars foto's kan reageren en waarbij we iedereen in zijn/haar waarde laten.

We hebben gemerkt dat cursisten dit een van de meest leuke en leerzame onderdelen van de cursus vinden. Niet alleen omdat je feedback krijgt op je eigen werk, maar ook omdat je uitgedaagd wordt om actief na te denken over de foto's van anderen.Wil jij beter leren fotograferen en meer plezier halen uit deze prachtige hobby? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen of workshops. En voor vragen kun je ons altijd bereiken!

Find out less

Offers

arrow

Education & Experience

arrow
Education

Hubaer
School voor fotografie en fototechniek Den Haag.

Rutger
Communicatiewetenschap, Radboud Universiteit Nijmegen

Experience

Hubaer
Docent aan Fotovakschool: 5 jaar
Product fotograaf: 35 jaar
Verkoopmedewerker bij Foto Verwerij in Nijmegen: 4 jaar

Rutger
Verkoopmedewerker en later Online Marketeer bij Foto Verweij: 8 jaar
Cursusleider fotocursus Foto Verweij en Phocal: 6 jaar
Bruidsfotograaf: 8 jaar

Teacher availability

arrow

Map