Privé fotografiecursus

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 129,00
Levels
Beginner, Medior, Experienced, No experience needed
Categories

Een klassikale fotocursus is niet voor iedereen geschikt. Voor de een gaat het te snel en voor de ander gaat het juist niet snel genoeg. Daarom kun je bij ons ook een privécursus fotografie volgen.

Voordelen van een privécursus fotografie:

Cursus op jouw tempo
Geschikt voor ieder niveau
Op locatie naar keuze
Laag corona-risico

Fotocursus op jouw tempo
Bij onze klassikale cursus is het tempo afgestemd op de groep. Als jij een hele snelle leerling bent, kan het zijn dat je snelheid en diepgang mist. En wanneer je juist wat meer tijd nodig hebt, kan de klassikale fotocursus te snel voor je gaan. Bij onze fotografie privélessen stemmen we het tempo op jou af.

Je hoeft je dus nooit bezwaard te voelen om te vragen hoe het nu ook alweer precies zat.

Geschikt voor ieder niveau
Wij helpen met onze één op één lessen absolute beginners, maar ook fotografen die bijvoorbeeld willen beginnen met bruidsfotografie.

Ook krijgen we geregeld aanvragen van ondernemers die zelf foto’s willen maken voor de website. Voor een vrijstaande productafbeelding met een witte achtergrond is de kennis van compositieregels niet zo belangrijk en het instellen van een studioset wel. Terwijl een beginner juist veel meer heeft aan compositieregels.

Het mooie van onze privécursus fotografie is dus dat we jou heel gericht kunnen helpen. Je kunt bij twijfel vooraf ook even contact opnemen. Dan bespreken we of we je goed kunnen helpen.


Op locatie naar keuze
Je kunt kiezen of je langskomt in onze studio op de Edisonstraat 31 in Wijchen, of dat wij bij jou langskomen. In de regio Nijmegen Wijchen rekenen we geen reiskosten. Voor daarbuiten kun je het beste even contact opnemen.

Ook kunnen we op een andere locatie afspreken. Wanneer jij heel graag mooie avondfoto’s wil maken, dan kunnen we bijvoorbeeld op één van de bijeenkomsten afspreken op een mooie locatie zodat we je goed kunnen begeleiden. Ik zou hier weer kunnen opschrijven: neem contact op, maar zoals je merkt, kunnen we bij dit type cursussen erg flexibel zijn afhankelijk van jouw wensen.Laag corona-risico
Deze privécursus heeft een laag risico op corona. Zolang het toegestaan is om 1 bezoeker thuis te ontvangen, kan de cursus doorgaan. En omdat we één op één werken, kunnen we goed afstand houden.

Kosten
Uiteraard is een privécursus prijziger dan een klassikale cursus. Daar staat tegenover dat we in minder lessen vaak meer kennis kunnen overdragen omdat we ons volledig kunnen richten op jouw tempo.

Find out less

Offers

Privé les op locatie

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At a location
Place
Wijchen
Languages
Nederlands (Dutch)

Enkele les (1 persoon)

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €129.00
Book now

3 sessies (1 persoon)

Duration
90 minutes
Frequency
3
Price
Reguliere prijs: €325.00
Book now

Enkele les (2 personen)

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €149.00
Book now

3 sessies (2 personen)

Duration
90 minutes
Frequency
3
Price
Reguliere prijs: €375.00
Book now

Enkele les (3 personen)

Duration
90 minutes
Frequency
1
Price
Reguliere prijs: €169.00
Book now

3 sessies (3 personen)

Duration
90 minutes
Frequency
3
Price
Reguliere prijs: €425.00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow