Drumles in Rotterdam

Course type
Lesson
Ages
1 - 99
From
€ 27,50
Levels
No experience needed

Mijn naam is Martin, ik speel al 22 jaar op de drums en ik heb veel podiumervaring opgedaan en veel concoursen gewonnen. Naast de drums, ben ik ook een percussiespeler en componist.

Na mijn bachelor opleiding Jazz drums (2012-2016) ben ik verder gaan studeren voor een master opleiding Pop drums (2016-2018) bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik de eer en het voorrecht gehad om gecoacht te worden door enkele van de topdrummers van Nederland - Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink.

'Veel plezier tijdens het maken van vooruitgang'. Deze combinatie is waar ik altijd naar uitkijk in mijn drumlessen. Afhankelijk van je voorkeuren, zal ik persoonlijke korte- en langetermijndoelen voor je stellen. Iedere les biedt variatie en uitdaging en we kijken naar wat je zoekt en nodig hebt om beter en soepeler te kunnen drummen. Natuurljk hebben we allemaal zwakke en sterke kanten, maar ik zal me concentreren om het beste uit jou en je talent te halen. Tegelijkertijd zal ik ervoor zorgen dat jij elke les geïnspireerd en met een lach laat!

We gaan veel liedjes spelen en verschillende genres leren dus dat betekent dat je nieuwe muziek gaat ontdekken. We gaan ook met notenschrift werken en creatief zijn.
De vooruitgang die mijn studenten boeken geeft mij altijd enorm veel motivatie en ik geloof dat elke kleine stap heel belangrijk is!

Ik geef de drumlessen in mijn drumstudio in Rotterdam West.

Wil je ook muziekles volgen van mij? Je kunt direct een eerste les boeken of contact op voor de mogelijkheden voor drumles in Rotterdam.

Find out less

Offers

Drumles in Rotterdam

Date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Available spots
10
Location type
At a location
Place
Rotterdam
Price
€ 27,50
Educator
Martin Hafizi Music
Languages
English (Engels), Nederlands (Dutch)

30 min privé drumles

Duration
30 minutes
Frequency
1
Price
€ 27,50
Book now

45 min privé drumles

Duration
45 minutes
Frequency
1
Price
€ 38,50
Book now

60 min privé drumles

Duration
60 minutes
Frequency
1
Price
€ 49,50
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow