Martin

Martin

verified
Send message

About me

Mijn naam is Martin, ik speel al 22 jaar op de drums en ik heb veel podiumervaring opgedaan en veel concoursen gewonnen. Naast de drums, ben ik ook een percussiespeler en componist.

Na mijn bachelor opleiding Jazz drums (2012-2016) ben ik verder gaan studeren voor een master opleiding Pop drums (2016-2018) bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik de eer en het voorrecht gehad om gecoacht te worden door enkele van de topdrummers van Nederland - Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink.

'Veel plezier tijdens het maken van vooruitgang'. Deze combinatie is waar ik altijd naar uitkijk in mijn drumlessen. Afhankelijk van je voorkeuren, zal ik persoonlijke korte- en langetermijndoelen voor je stellen. Iedere les biedt variatie en uitdaging en we kijken naar wat je zoekt en nodig hebt om beter en soepeler te kunnen drummen. Natuurljk hebben we allemaal zwakke en sterke kanten, maar ik zal me concentreren om het beste uit jou en je talent te halen. Tegelijkertijd zal ik ervoor zorgen dat jij elke les geïnspireerd en met een lach laat!

We gaan veel liedjes spelen en verschillende genres leren dus dat betekent dat je nieuwe muziek gaat ontdekken. We gaan ook met notenschrift werken en creatief zijn.
De vooruitgang die mijn studenten boeken geeft mij altijd enorm veel motivatie en ik geloof dat elke kleine stap heel belangrijk is!

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Find out less

Offers

arrow

Profile video

arrow-right

Education & Experience

arrow
Education

- Jazz Bachelor’s Degree - CODARTS University of the Arts, Rotterdam, NL
- Pop Master’s Degree - CODARTS University of the Arts, Rotterdam, NL

Experience

Ik ben een professionele drummer / percussiespeler / componist en speel al 22 jaar op de drums. Daarnaast heb ik veel podiumervaring opgedaan en heb veel concoursen gewonnen. In 2018 behaalde ik met mijn eigen band de 1e prijs in de competitie "Keep an Eye The Records". Momenteel ben ik betrokken bij uiteenlopende muzikale projecten en ik speel regelmatig in heel Europa en Azië: Taichung Jazz Festival (Taiwan),Grachten Festival (Nederland),Urbano Dejanje (Slovenië), Jammin' Juan (Frankrijk).

Educator

Martin Hafizi Music

Diplomas

arrow

Videos

arrow

Teacher availability

arrow

Map