Individuele MBSR cursus compleet

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 1.197,00
Levels
No experience needed, Beginner

In de acht weken durende mindfulness training (Mindfulness Based Stress Reduction of MBSR) neem ik je mee op een persoonlijke reis naar het vergroten van je aandacht in het hier en nu, zonder oordeel. Tijdens deze individuele training, afgestemd op jouw specifieke behoeften, begeleid ik je via diverse meditatie- en bewegingsoefeningen en thematische onderwerpen. Je ontwikkelt vaardigheden en verbetert je houding op een manier die voor jou het meest relevant is.

Deze op maat gemaakte mindfulness training is gebaseerd op het werk van bioloog Jon Kabat-Zinn uit de jaren '80 en is aangepast aan de moderne tijd. Jon Kabat-Zinn ontwikkelde deze benadering oorspronkelijk voor patiënten met chronische pijn, en nu pas ik het aan jouw individuele behoeften aan. De wetenschap ondersteunt inmiddels overtuigend de effectiviteit van mindfulness.

Na afloop van deze persoonlijke training rapporteren deelnemers diverse positieve resultaten, waaronder:
- Meer ontspanning
- Verhoogd bewustzijn van het heden
- Verbeterd vermogen om te genieten
- Betere slaapkwaliteit en meer energie
- Verbeterde zelfzorg
- Meer rust in zowel hoofd als lichaam
- Versterkte concentratie en focus
- Toegenomen vriendelijkheid naar zichzelf en anderen
- Verbeterde stressmanagementvaardigheden

Je ontvangt een aangepast werkboek en audiobestanden om dagelijks thuis mee te oefenen, op jouw eigen moment en locatie, online of buiten in de prachtige omgeving van Zuid-Holland.

De tijden van onze virtuele ontmoetingen zijn flexibel en worden afgestemd op jouw agenda. We kunnen de sessies houden via een online platform, zodat je kunt deelnemen vanuit de comfortabele omgeving van jouw eigen huis. Als je liever buiten bent, kunnen we ook overwegen om in de natuur van Zuid-Holland bijeen te komen.

Voordelen van deze training:
- Op elk moment te starten
- 8 individuele bijeenkomsten van 1 uur
- Online via Zoom of in de buitenlucht
- Mogelijkheid om training meer toe te spitsen op persoonlijke thema’s
- Helder werkboek
- Professionele audio’s
Tussendoor ondersteuning via email of telefoon (indien nodig)

Stuur me een berichtje, zodat we een telefonische kennismaking kunnen plannen om te bespreken hoe deze individuele mindfulness training perfect op jouw leven kan worden afgestemd. Voorkennis of ervaring is niet nodig.

Over mij:
Als ervaren GZ-psycholoog en mindfulness trainer in de hoogste categorie, garandeer ik een persoonlijke training van hoogwaardige kwaliteit. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende sfeer te creëren, speciaal voor jou. Ook tussen onze virtuele ontmoetingen door ben ik beschikbaar voor eventuele vragen. Dankzij mijn dagelijkse meditatiepraktijk en achtergrond kun je erop vertrouwen dat de training niet alleen theoretisch is, maar werkelijk doorleefd. Ik kijk ernaar uit om snel met je te spreken en deze unieke reis samen te beginnen! Vriendelijke groet, Lotte

Find out less

Offers

Individuele training op locatie in overleg

Start date/time
In overleg, zie beschikbaarheid
Location type
At the students home
Place
Dordrecht
Max travel distance
30 km
Languages
Nederlands (Dutch)

complete cursus individueel

Duration
60 minutes
Frequency
8
Price
Reguliere prijs: €1197.00
Book now

complete cursus indien door werkgever betaald (btw)

Duration
60 minutes
Frequency
8
Price
Reguliere prijs: €1448.37
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow