Hatha yoga

Course type
Lesson
Ages
18 - 99
From
€ 60,00
Levels
No experience needed, Beginner, Medior, Experienced

In Capelle aan den IJssel geven wij les in Hatha yoga. Hatha yoga is bedoeld om het lichaam te kunnen onderhouden door het lichaam te vrijwaren van pijnen en spieren en gewrichten soepel te houden.

Wij bereiden de beginners voor op de houdingen (asana’s) die in het Yoga beoefend worden. De juiste spieren worden klaar gemaakt om de Asana’s goed uit te kunnen voeren. Stijve spieren worden eerst soepel gemaakt. Pijnen in het lichaam zorgen voor belemmeringen in het bewegen. Daarvoor moeten eerst de pijnen verdwenen zijn voordat je kan beginnen met moeilijke houdingen aan te nemen.

De gevorderden worden verder begeleidt om nog beter te presteren en beter te begrijpen hoe de bewegingen in elkaar zitten. Ze leren de bewegingen te analyseren. Daarna komen alle onderwerpen van het Yoga aan de orde. Hatha Yoga is zeer geschikt voor beginners met spanningen en stijve spieren

De yoga lessen vinden 3x per week plaats. Met een maandabonnement mag je al deze lessen volgen, maar je kan er ook voor kiezen om de ene week een keer te gaan en de andere week 2 keer.

Dinsdag 20:00 - 21:00 uur
vrijdag 20:00 - 21:00 uur
zondag 10:00 - 11:00 uur

De yoga lessen vinden plaats in groepen.

Stuur een bericht indien je nog vragen hebt!

Find out less

Offers

Hatha yoga in Rotterdam

Date/time
3/23/2023, 2:00 PM
Location type
At a location
Place
Capelle aan den IJssel
Price
€ 60,00
Languages
Nederlands (Dutch)

maand abbonement

Duration
60 minutes
Frequency
12
Price
€ 60,00
Book now

Teacher availability

arrow

Map

Comparable courses

arrow